Yine 'Evet' Dediler - Son Dakika
Yerel

Yine 'Evet' Dediler

Yine \'Evet\' Dediler

Son zamanlarda Eskişehir’de popüler olan Porsuk Çayı’nda evlenme teklifi, bir başka çifte daha evliliğin ilk adımını attırdı.

25.07.2015 20:53

Son zamanlarda Eskişehir'de popüler olan Porsuk Çayı'nda evlenme teklifi, bir başka çifte daha evliliğin ilk adımını attırdı.

Son zamanlarda artan Porsuk Çayı üzerinde evlenme teklifine bir yenisi daha eklendi. Eskişehir'de Muhasebeci olan Sinan Karaman isimli genç 6 yıldır birlikteliği olduğu kız arkadaşı, öğretmen Yasemin Çelik'e Porsuk Çayı üzerinde evlenme teklifi etti. Karaman, kız arkadaşı Yasemin Çelik'e, tur bahanesiyle bindirdiği gondolda seyir halindeyken önce doğum gününü kutladı ardından köprü üzerinde arkadaşlarının da yardımıyla 'Benimle evlenir misin?' pankartı açtırarak bir ömrü birlikte geçirmek için kız arkadaşının 'evet' demesini istedi. Yapılan hazırlıklardan habersiz olan Yasemin Çelik neye uğradığını şaşırırken, cevabı 'Evet' oldu. Porsuk Çayı kenarında oturan vatandaşlar da yapılan hoş sürprize kayıtsız kalmayarak genç çifti alkışlarla kutladı.

Daha sonra iskeleye gelen çifti burada da yapılan sürprizde emeği geçen arkadaşları alkışladı. Evlenme teklifi eden Sinan Karaman, yaptığı sürprizle ilgili, "Kendisine sürpriz yapayım, evlenme teklifi yapayım dedim. Çok güzel oldu inşallah bundan sonra daha da mutlu olacağız. Bir sürpriz tabi ki de bekleniyordu ama böyle bir sürprizi bekliyor muydu ben de bilmiyorum. 6 yıllık bir birlikteliğimiz oldu, mutluluğumuzu artık bir yüzükle birleştirelim dedim. İnşallah bundan sonrası bizim için hayırlı uğurlu olur. Çok heyecanlıyım, heyecandan nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım da sağ olsun çok yardımcı oldular, ellerinden geleni yaptılar" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, artan Porsuk Çayı üstünde yapılan evlenme tekliflerine vatandaşlar ise tebessüm ederek, sıkça denk geldiklerini çayın bir uğuru ya da bereketi olduğunu ve teklif edenlerin hiç 'Hayır' cevabı almadığını söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yine 'Evet' Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement