YOGİSAD Başkanı, Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

YOGİSAD Başkanı, Öğrencileri Ödüllendirdi

YOGİSAD Başkanı, Öğrencileri Ödüllendirdi

YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, liseler arası futbol turnuvasında üçüncü olan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

28.12.2012 09:20  Güncelleme: 09:35

Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, liseler arası futbol turnuvasında üçüncü olan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Yerköy Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret eden YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, Lise Müdürü Muammer Almacı, Beden Eğitimi Öğretmenleri Yahya Işık, Soner Yıldırım ve İbrahim Özkan ile öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere gömlek ve kravat hediye etti. Aynı zamanda Yerköy İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Çelik, futbolda Yerköy'ü başarıyla temsil eden futbolcuları Yerköy İdmanyurdu spor'da değerlendirebileceklerini söyledi.

Günümüzde sporun özellikle futbolun çok önemli olduğunu ifade eden Çelik, "Futbolda başarılı olan öğrencilerimizi kulübümüze transfer ederek kulübün lisanslı futbolcusu yapabiliriz ve böylece hem sporcularımızın önü açılmış olur hem de daha büyük başarılar elde ederiz" dedi.

Yerköy İdmanyurdu Spor Kulübü olarak Yerköy gençliğine sahip çıkmak istediklerini vurgulayan Çelik, "İlçemizde lisanslı antrenör bulmakta sıkıntı yaşandığı için beden eğitimi öğretmenlerinden ders dışında sporcularımıza eğitim vermelerini istiyoruz. Yerköy gençliğine sahip çıkarak kulüp altında başarılarına başarı katmayı arzu ediyoruz. Kulüp olarak ilçemizde sportif faaliyetleri öne çıkartıp gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, internet kafe ve kahvehane köşelerinden uzaklaştırıp spor sahalarına yönlendirmeyi amaçlamaktayız. Bu konularda velilerimiz ve yetkililerin bize destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YOGİSAD Başkanı, Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement