Yorgun Düşen Mine Koşan Konserini Taburede Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Yorgun Düşen Mine Koşan Konserini Taburede Tamamladı

Yorgun Düşen Mine Koşan Konserini Taburede Tamamladı

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sesi Mine Koşan, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde açık hava konseri verdi.

18.08.2012 09:53

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen sesi Mine Koşan, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde açık hava konseri verdi. Sahnede yorulan Koşan konserini tabure üzerinde şarkılarını söyleyerek tamamladı.

Mine Koşan, klarnet sanatçısı Bahadır Çalı ve ekibinin sazlarda eşlik ettiği konserde Şarköylülere müzik ziyafeti sundu.

Müzik kariyerine 7 yaşında başladığını ifade eden Koşan " Çok küçük yaşlarda başladığım müzik hayatımda bir çok yurt içi yurt dışı konserler verdim. İlk kez Şarköy'e geliyorum burayı çok beğendim. Şarköy'de kendime bir ev almak isterim." dedi.

Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu'nun boynuna taktığı Şarköyspor atkısı ve elinde forması ile şarkılarını söyledikten sonra konserini bitiren sanatçıya, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Altınok "Bizim bir ifademiz var. Şarköy'de bir gün kalana misafir gözüyle bakıyoruz. İkinci gün kalanı ise artık Şarköylü olarak görüyoruz. Sayın Mine Koşan ilçemizde iki gündür bulunuyor, o artık bizden biri Şarköylüdür" dedi.

Konser boyunca yorgunluğu gözlerinden okunan Koşan konserini tabure üzerinden şarkılar söyleyerek tamamladı.

Altınok, yaz etkinliklerine devam edeceklerini, 27 Ağustos 2012 tarihinde de Ünlü Tiyatrocu Levent Kırca'nın meydanda tiyatrosu ile sahne alacağını ifade etti.

18.08.2012 09: 33: 56

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yorgun Düşen Mine Koşan Konserini Taburede Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement