Yozgat Semerkand Vakfı'ndan "Muhabbet Gecesi" - Son Dakika
Yerel

Yozgat Semerkand Vakfı'ndan "Muhabbet Gecesi"

Yozgat Semerkand Vakfı\'ndan "Muhabbet Gecesi"

-Semerkand Vakfı Yozgat Şubesi, Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu'nun katkıları ve Muhabbet Peteklerinin destekleriyle Muhabbet Gecesi düzenledi.

17.03.2014 12:11

-Semerkand Vakfı Yozgat Şubesi, Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu'nun katkıları ve Muhabbet Peteklerinin destekleriyle Muhabbet Gecesi düzenledi.

Bozok Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bozok Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede Murat Belet ve Ser İlahi Grubu birbirinden güzel ilahileriyle, Yusuf Duru ve Hasan Nihat Sütcü ise orta oyunuyla geceye renk kattı. Çizimini Veysel Çelikdemir'in yaptığı ve Mikail Şimşek'in seslendirdiği "Semerkand'dan Anadolu'ya" adlı "Kum Sanatı" gösterisi yoğun ilgi gördü. Gecenin sonunda ise Dursun Ali Erzincanlı'nın şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Yozgat Semerkand Vakfı Başkanı Halil İbrahim İbiş, Ser Organizasyon'un dini değerlerimizi ve kültürel zenginliğimizi anlatma, hatırlatma gayesiyle yoluna devam ettiğini belirterek, "Muhabbet Geceleri, insanımıza keyifli saatler yaşatırken onları tefekküre de sevk eden, seviyeli ve ahlak çizgimize riayet eden bir kültür programıdır"dedi.

Muhabbet Gecelerinin 2014 yılı teması "Gençlik ve Aile" olarak belirlendiğini ifade eden İbiş, gece katılanlara teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Semerkand Vakfı'ndan 'Muhabbet Gecesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement