Yozgat'ta İlkokul 3. Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta İlkokul 3. Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi

Yozgat\'ta İlkokul 3. Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı, Colgate ve TOÇEV tarafından ortaklaşa yürütülen “Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler” projesi kapsamında Yozgat’ta ilkokul 3. sınıf öğretmenlerine ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi.

10.05.2014 16:41

Milli Eğitim Bakanlığı, Colgate ve TOÇEV tarafından ortaklaşa yürütülen "Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler" projesi kapsamında Yozgat'ta ilkokul 3. sınıf öğretmenlerine ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi.

Türkiye'de 2006 yılında başlayan ve halen sürdürülen Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler projesi kapsamında Yozgat Kız Meslek Lisesi konferans salonunda ilkokul 3'üncü sınıf öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi. Proje koordinatörü Ferdaniye Ünaloğlu tarafından verilen seminerde, ağız ve diş sağlığı, diş çürümelerinin sebepleri, süt dişlerinin korunması, diş fırçalama konuları anlatıldı.

Proje kapsamında seminere katılan öğretmenler de okullarında öğretmen ve öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgi verecek. Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler Projesinin 51 ilde uygulandığı ve bu proje ile yüz binlerce ilköğretim öğrencisine ulaşıldığı belirtildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta İlkokul 3. Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement