Yuva Çocuklarına Eğlence Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yuva Çocuklarına Eğlence Programı Düzenlendi

Yuva Çocuklarına Eğlence Programı Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için bir eğlence programı düzenlendi.

12.02.2013 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için bir eğlence programı düzenlendi.

Malatya Kent Konseyi Salonu'nda düzenlenen programa, MİAD Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mukaddes Özbulut, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Özdemir, Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ve Sevgi Evleri'nde kalan 7-12 yaş grubunda çocuklar katıldı.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Özdemir, Çocuk Meclisi'nin yapı itibari ile çok geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve Malatya'da yaşayan her çocuğun kendileri için çok özel olduğunu vurgulayarak, "Bugün biz, sizinle beraber eğleneceğiz" dedi.

Programdan duydukları memnuniyeti dile getiren MİAD Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mukaddes Özbulut da, Kent Konseyi'ne teşekkür etti.

Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, evlerinde hazırlamış oldukları ikramları çocuklara sundu. İkramlardan sonra çeşitli yarışma programları düzenleyerek gönüllerince eğlenen çocuklar, ayrıca müzik eşliğinde hünerlerini sergiledi.

Programın sonunda Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından çocuklara hatıra defteri hediye edildi. Çocuklar hatıra defterlerine yaşadıklarını yazarak arkadaşları ile paylaştı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yuva Çocuklarına Eğlence Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement