Zeytçioğlu İlkokulu Sevgi İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Zeytçioğlu İlkokulu Sevgi İçin Yürüdü

Zeytçioğlu İlkokulu Sevgi İçin Yürüdü

Kilis’te, Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi.

27.11.2015 20:04

Kilis'te, Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ayın konusu olarak sevgi belirlendi. Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri hayatta her şeyin sevgi ile başladığını, birbirlerini canlıları, doğayı seven toplumların daha huzurlu daha mutlu olduklarını herkese göstermek için bir sevgi imzası kampanyası başlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili ile bir sevgi sözleşmesi imzalayan öğrenciler, ellerinde sevgi mesajı veren döviz ve pankartlarla yürüyüş yaptı.

İmza kampanyası ve yürüyüş hakkında bilgi veren Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu Müdiresi Gönül Çelen, sevgi tohumlarını filizlendirmek sevgi ile birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, toplumda huzur ve mutlulukla oluşan güven ortamını canlandırmak için imza topladığını ifade etti. Öğrencilerin yürüyüş ile de insanların dikkatini çekmeyi başardığını belirten Çelen, "Atılan her imza topluma bir sevgi neferi kazandırmıştır. Bugün de sevgi neferlerimiz Milli Eğitim Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimize topladıkları sevgi imzalarıyla beraber bir ziyaret düzenlemişlerdir. Okullarında sevgi konulu pankartlarıyla beraber yürüyen sevgi neferi öğrencilerimiz halkın da bu konuda dikkatini çekmeyi başarmıştır. Yaratılanı yaratandan ötürü koşulsuz sevmeyi kabul eden halkımızın yüreklerinde bir kez daha sevgi tohumlarını filizlendirmeyi başarmışlardır" dedi.

İmza kampanyası kapsamın daHacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu öğrencilerinin mutlu oldukları gözlendi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytçioğlu İlkokulu Sevgi İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement