Zimder'den Kış Kampı - Son Dakika
Yerel

Zimder'den Kış Kampı

Zimder\'den Kış Kampı

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından, Zonguldak'ta kış kampı programı gerçekleşti.

02.02.2013 12:08  Güncelleme: 12:25

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından 28.01.2012-02.02.2012 tarihleri arasında Zonguldak'ta kış kampı programı gerçekleşti. Gençlik kampına Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan 20 İmam-Hatip Lisesinden 50 kız öğrenci katıldı. Gençlik kampının erkek öğrenciler için aynı tarihlerde Kastamonu'da gerçekleştirildi.

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER' in ve Zonguldak İmam Hatip Mezunları Derneği ZİMDER'in

işbirliği ile Zonguldak'ta kız öğrencilere yönelik kış kampı düzenlendi. ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, "Batıkaradeniz Bölgesi'nin farklı yerlerinden aynı amaçlar için imam hatip liselerini tercih eden gençlerimizin tanışıp kardeşlik kurmalarını, bilgilenmelerini, Müslümanca eğlenip iyi vakit geçirmelerini amaçlayan kamp 28 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti.

Kampta birçok bölgeden imam hatipli öğrenciler bir araya getirildi. Kampta öğrenciler birçok aktiviteye katıldı. Bu aktivitelerden birisi, UNESCO tarafından bir dünya mirası olarak seçilen Safranbolu'ya geziydi" diye konuştu.

Gençlik üzerine konferanslar düzenlendi. Konferanslara konuşmacı olarak katılan Halit Bekiroğlu ve Hüdaverdi Şen öğrencilerle buluştu. Konuşmasında tecrübelerinden bahseden Halit Bekiroğlu, ideal gençlik oluşturma adına imam hatipli öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Bir diğer konferansta konuşan Hüdaverdi Şen ise sevgi, azim ve kararlılık, zorluklarla mücadele, kardeşlik, dua ve dostluk konularına değindi.

Bir başka etkinlikte Kilimli Belediye Başkan vekili öğrencileri makamında ağırladı. Radar Tepe Sosyal Tesislerin'de gerçekleştirilen yemeğe Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal ve çok sayıda iş adamı katıldı. ış kampına katılan öğrenciler ile İstanbul'dan gelen eğitmenler Zonguldak'ta olmaktan, tatillerinin bir haftasını burada eğitsel, sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu dolu geçirdiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zimder'den Kış Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement