Zonguldak Bkm'den Devlet Tiyatrolarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Bkm'den Devlet Tiyatrolarına Ziyaret

Zonguldak Bkm\'den Devlet Tiyatrolarına Ziyaret

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü ve beraberindekiler, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

08.04.2013 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü ve beraberindekiler, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, BKM Tiyatro Yönetmeni Fedai Madan ve 4 oyuncusuyla beraber Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Güzel Sanat Yönetmeni Lemi Bilgin'i ziyaret etti.

Bakır yaptığı açıklamada, hem Lemi Bilgin hem de Devlet Tiyatroları Atölyesi'ni gezmek, bilgi sahibi olmak ve kendilerinin eksik malzemelerinin temini, tiyatro salonunun eksiklikleri konusunda istekte bulunmak için Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne ziyarette bulunduklarını belirtti.

Bakır, "Lemi Bey ile Zonguldak'ta ve daha sonra telefon ile de sürekli görüştük. Kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk. Lemi Bey BKM'de yapılan çalışmaları çok başarılı bulmuştu. Tiyatro salonumuzu da ziyaret etmişti. Bizlerde Ankara'ya giderek kendilerini ziyaret ettik. Kendileri ve yardımcıları bizlerle birebir ilgilendiler. Atölyeleri gezdirdiler, gerçekten hayran kaldık, daha bir çok atölye olduğunu bizlere aktardılar. Kendilerinden istediğimiz kostümleri temin ettik. Oyunlar bitiminde yeni kostümler almak için söz aldık. Ayrıca tiyatro salonumuzun otoket programını kendilerine ilettik. Işık ve ses sistemi konularında yardım istedik. Bu arada otoket programını hazırlayan harita mühendisi Mehmet Karagül'e de çok teşekkür ederim. Bu programı hazırlamak için bir hafta çalıştılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Bkm'den Devlet Tiyatrolarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement