Zonguldak Kömürspor: 7 İnegöl Gençlergücü: 0 - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Kömürspor: 7 İnegöl Gençlergücü: 0

Zonguldak Kömürspor: 7 İnegöl Gençlergücü: 0

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor kendi sahasında oynadığı İnegöl Gençlergücü’nü 7-0 mağlup etti.

19.01.2014 17:13

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor kendi sahasında oynadığı İnegöl Gençlergücü'nü 7-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden grup lideri Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında karşılaştığı rakibini ezici bir üstünlükle yendi. Maç sonrası değerlendirmede bulunan beş golün sahibi Eren Üntürk, "Maçta gol attığım için çok mutluyum. İlk devreyi lider bitirmiştik. İkinci yarıya da çok iyi hazırlandık. Gol sorunumuzu da herkese çözdüğümüzü gösterdik. Emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyoruz. Çok iyi çalıştık. Beklenen bir galibiyetti. Şaşırılmaması lazımdı" diye konuştu.

Takımın tecrübeli oyuncularından Kenan ise önemli olanın Zonguldak Kömürspor'un galibiyeti olduğuna dikkat çekti. İkinci yarıda herkesin kendine göre bir hesabı olacağını vurgulayan Kenan, "Önemli olan Zonguldak Kömürspor'un galibiyetiydi. Şunu hep biliyoruz. İlk maçlar zor olur. Rakip takım da sonuçta lidere karşı oynuyor. İyi başladık. İlk golü attık. Sonra da devamı geldi. Bundan sonra alabildiğimiz kadar maç almayı düşünüyoruz. İkinci yarıda herkesin kendine göre bir hesabı var. Herkes takviyesini yapıp eksikliklerini giderdi. Biz de iyi çalıştık. Bir taraftan da kim ne yaparsa yapsın bizim bir hedefimiz var. Ligde olduğumuz sürece yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum" dedi.

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Av. Süleyman Caner ise şehre çağrıda bulundu. Caner, "İlk yarının ilk maçı genelde hep sıkıntılı olur. Rakip ne kadar puan cetvelinde alt sıralarda gözükse de koşan genç bir takım. Biz ona göre futbolcularımıza söylemiştik. Onlar da gerekeni yaptılar. Çok farklı bir sonuca ulaştık. İnşallah devamı gelir. Şehir takımına sahip çıksın. Takım ayağa kalkarsa şehir yaşar. Aramızdan ayrılan Muzaffer Badaloğlu'nun ruhuna armağan ediyoruz. Galibiyetimizi herkese armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bütün hedefin profesyonel lige çıkmak olduğunu ifade eden Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi de şöyle dedi:

"İlk önce ikinci devrenin ilk maçı hepimize hayırlı olsun. Skordan ziyade oynanan oyun bizi memnun ediyor. Zonguldakspor iyi bir takım. Seyirciler bize desteğini devam ettirsin. Biz bu sene bize inananlarla inşallah ligi en üst seviyelerde bitireceğiz. Bu sene bu takıma ben gerçekten inanıyorum, güveniyorum. Yönetime inanıyorum, yönetime güveniyorum. İnşallah takımı hep beraber profesyonel lige taşımak istiyoruz. Biz rakiplerden ziyade kendimize bakıyoruz."

STAD: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Mehmet Dişçi, Adem Şahin, Ahmet Özten

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Ahmet Arat***, Taylan***, Salih***, Serkan***, Burçin***, Mert***, Suat***(Dk. 62 Hüseyin Tunç), Kenan***, Eren***, Emrah*** (Dk. 72 Onur), Hüseyin Yılmaz***(Dk.75 Arda)

İNEGÖL GENÇLERGÜCÜ: Güney***, Aykut***, Gökhan***(Yakup), Burak Ay***, Mustafa****, Tobby***, Arıkan***(Dk. 63 İsmail), İlyas*** Burak Balkan*** (Dk. 56 Nesuh), Egemen***, Ufuk***

GOLLER: Dk. 32 Kenan, Dk. 55 Hüseyin Yılmaz, Dk. 58 Eren, Dk. 71 Eren, Dk. 75 Eren, Dk. 83 Eren, Dk. 90 Hüseyin Tunç (Zonguldak Kömürspor) - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Kömürspor: 7 İnegöl Gençlergücü: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement