30 gün önce hayatını kaybeden adamı, komşular kötü koku gelince fark etti - Son Dakika
3. Sayfa

30 gün önce hayatını kaybeden adamı, komşular kötü koku gelince fark etti

Malatya'da bir evden kötü kokuların geldiğini fark eden vatandaşlar polise haber verdi. İtfaiye yardımı ile eve giren polis ekipleri ise yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Yalnız yaşayan talihsiz adamın, yaklaşık 30 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

03.05.2021 16:59  Güncelleme: 21:47

Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Alaaddin Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın son katında yalnız yaşan Fevzi Yılmaz'dan uzun bir süredir haber alamayan komşuları evden gelen kötü kokular üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

30 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETTİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

İhbar üzerine ikamete gelen ekipler itfaiye yardımı ile eve girerken, yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Vücudunun belli noktalarında kurtlanmaların baş gösterdiği talihsiz adamın, yaklaşık 30 gün önce hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

ÖLÜMÜNDE ŞÜPHELİ BİR DURUMA RASTLANILMADI

Öte yandan ölümünde şüpheli herhangi bir duruma rastlanılmayan Fevzi Yılmaz'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Şehir Mezarlığı morguna kaldırıldı.

30 gün önce hayatını kaybeden adamı, komşular kötü koku gelince fark etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 30 gün önce hayatını kaybeden adamı, komşular kötü koku gelince fark etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yorumcu: Nerde eski komşuluk nerde şimdiki bencilce yaşam tarzı. Eskiden olsa üç gün haber alamadığı komşuyu insanlar arar sorardı bir sıkıntısı eksiği var mı diye. Şimdi gözünün önüne ölsen kimse dönüp bakmaz bile. Biz ne ara bu kadar kötü olduk. 35 1 Yanıtla
    çözüm: eskiden toki yoktu 15 katlı binalar siteler yoktu gecekondular vardı ve herkes herkesi tanırdı ya şimdi? nüfus olmuş 100 milyon insanın değeri a4 kağıdı kadar bile değil 13 0
  • mahir : şimdi bu adamada koronadan öldü diye yazarlar malüm ya dsö primi var 13 6 Yanıtla
  • haylaz: ALLAH ölümünde hayırlısnı nasip etsin. komşuluk bitince 30 gün öldüğü fark edilmemiş. 16 0 Yanıtla
  • Ne alaka : Çözüm üç katlı evden bahsediyor toki ne alaka şimdi ya 1 0 Yanıtla

Advertisement