Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önledi - Son Dakika
3. Sayfa

Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önledi

Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önlediANTALYA Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde ormanlık alan içinde yanan bir baraka ekipleri harekete geçirdi.

19.12.2022 09:55  Güncelleme: 10:10

Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önledi

ANTALYA Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde ormanlık alan içinde yanan bir baraka ekipleri harekete geçirdi. Polis ve vatandaş alevlerin ormana sıçramaması için su dolu bidonlarla müdahale etti.

Yangın, akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi yakındaki ormanlık alanda çıktı. Ormanın iç kesiminden siyah dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alana ilk ulaşan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yanan yerin bimekan şahsa ait bir baraka olduğunu belirledi. Polis ve bir vatandaş barakanın yanan yerinde yanındaki su dolu bidonlarla alevlere müdahale etti. Alevlerin önünü alan polisler yangının ormanlık alana sıçramasını engelledi. Baraka ve içindeki eşyalar kısa sürede yanarak küle döndü. İtfaiye ekiplerinin hortumlarının taşınmasına vatandaş ve polisler de yardım etti. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, Konyaaltı Belediyesi'ne ait iş makinesi ise sönen alanı toprak ile kapattı. Polis barakayı kullanan şahsı ise tüm aramaların rağmen bulamadı. Yangın yeri havadan da görüntülendi.

"Patlama sesleri geldi"

Yangının yoldan görüp söndürmeye gelen öğretmen Murat Özsoy,"Polis arkadaşlarla müdahale ettik. Patlama sesleri geldi. İki üç kez patlama oldu alevler yükseldi. Burada su bidonları vardı onlarla yangının önünü almayı başardık" dedi.

Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önledi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polis, baraka yangınına su dolu bidonlarla müdahale ederek alevlerin ormana sıçramasını önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement