Şehit Erkan İmalı Memleketine Getirildi - Son Dakika
Asayiş

Şehit Erkan İmalı Memleketine Getirildi

Şehit Erkan İmalı Memleketine GetirildiKAHRAMANMARAŞ - Diyarbakır-Mardin karayolunda bu sabah yapılan mayın taraması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı,şehit düştüğü Mardin'den memleketi Kahramanmaraş'a özel uçakla getirildi.

15.03.2017 22:18

Şehit Erkan İmalı Memleketine Getirildi

KAHRAMANMARAŞ - Diyarbakır- Mardin karayolunda bu sabah yapılan mayın taraması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı,şehit düştüğü Mardin'den memleketi Kahramanmaraş'a özel uçakla getirildi. Kahramanmaraş havaalanına ise Ailesinin yanısıra, Vali Vahdettin Özkan, Jandarma Komutanı Albay Timuçin ALPER, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, diğer ilçe Belediye Başkanları, askeri erkan ve şehidin birçok sevenleri karşıladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmal, yüzlerce araç konvoyu eşliğinde Türkoğlu DR. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna getirildi. Yarın Türkoğlu İlçesine Başlı Yeşilyöre mahallesindeki kılınacak Öğle namazının ardından, Uzunsöğüt - Yeşilyöre Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Şehit Erkan İmalı Memleketine Getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Şehit Erkan İmalı Memleketine Getirildi - Son Dakika


Advertisement