Koç Üniversitesi'nde Tanıtım Günleri - Son Dakika
Eğitim

Koç Üniversitesi'nde Tanıtım Günleri

Koç Üniversitesi\'nde Tanıtım Günleri

Koç Üniversitesi, 2012 yılı tercih tanıtım döneminde üniversite adayları ve aileleriyle bir araya geliyor

09.07.2012 11:12

Koç Üniversitesi, eğitim olanakları, akademik programları, burs seçenekleri, kampüs imkânları, üniversitenin yurt içi ve yurt dışı olanakları hakkında ailelere ve aday öğrencilere detaylı bilgileri vermek amacıyla 16 Temmuz – 05 Ağustos 2012 tarihleri arasında Rumelifeneri Kampüsü'nde 'Tanıtım Günleri' gerçekleştiriyor.

Koç Üniversitesi 16 Temmuz – 05 Ağustos 2012 tarihleri arasında, eğitim olanakları, akademik programları, burs seçenekleri, kampüs imkânları ve sosyal faaliyetleri hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla ücretsiz servis olanağı ile Rumelifeneri Kampüsü 'Tanıtım Günleri'nde aday öğrenciler ve aileleriyle bir araya geliyor.

16 Temmuz – 05 Ağustos 2012 tarihleri arasında haftasonları da dâhil haftanın her günü Sarıyer'de bulunan Rumelifeneri Kampüsü'nde düzenlenecek tanıtım günlerinde adaylara ve ailelerine Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, eğitim sistemi ve üniversitenin sunduğu olanaklar hakkında bilgi verecek.

Tanıtım günlerinde her fakülteden konusunda deneyimli öğretim görevlileri başta olmak üzere uzman bir kadro, bölümler ve fakülteler hakkında aday öğrencileri ve aileleri bilgilendirecekler. Genel tanıtım sunumunun ardından her fakülte için tahsis edilen sınıflarda ilgili öğretim görevlileriyle öğrenciler bir araya gelebilecek.

Genel bilgilendirme sonrasında kampüsü ziyaret etmek isteyen aday öğrenci ve ailelerine rehber öğretmenler eşlik edecek. Kampüs turu sırasında Mühendislik, Fen ve Tıp ile ilgilenen aday öğrencilere üniversitenin laboratuarlarını gezme imkânı da sağlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Koç Üniversitesi'nde Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement