Btso Ekonomi Dergisi 25 Bin Kişiye Ulaşıyor - Son Dakika
Ekonomi

Btso Ekonomi Dergisi 25 Bin Kişiye Ulaşıyor

Btso Ekonomi Dergisi 25 Bin Kişiye Ulaşıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) aylık yayın organı ‘BTSO Ekonomi Dergisi’nin 317’nci sayısı çıktı.

08.01.2015 14:27

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) aylık yayın organı 'BTSO Ekonomi Dergisi'nin 317'nci sayısı çıktı. Yeni sayıda BTSO'nun aylık faaliyetleri ve özel röportajların yanı sıra 'Hizmet ve Ticaret Konseyi' üyelerinin sektöre ilişkin görüşlerine de yer verildi. Dergide hedef pazar olarak da Orta Asya'nın yatırım merkezi Kazakistan işlendi.

BTSO'nun 25 bin kişilik geniş bir okuyucu kitlesine ulaştırdığı, 'BTSO Ekonomi Dergisi'nin yeni sayısı yine dopdolu bir içerikle hazırlandı. Derginin kapak konusunu, BTSO'nun bu yıl 41'nci kez gerçekleştirdiği 'Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni' oluşturdu. Dergide, 8 kategoride 74 ödülün dağıtıldığı tören ayrıntılı olarak işlenirken, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın da törenle alakalı değerlendirmeleri yer aldı.

UZMAN GÖRÜŞLERİ VE ÖZEL RÖPORTAJLAR

BTSO Ekonomi Dergisi'nin 317'nci sayısında, 'hizmet ve ticaret' konusu da BTSO Meclis üyeleri, sektör temsilcileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından teferruatlı bir şekilde ele alındı. BTSO Ekonomi Dergisi'nde ayrıca pres ve makine imalatı alanında yarım asırlık tecrübeyle faaliyetlerini sürdüren Ales Pres firması ile Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom'un Bursa ekonomisine ilişkin görüşlerini içeren özel röportajlar bulunuyor. Dergide Türk ürünleri için büyük bir pazar olan Kazakistan da detaylı olarak ele alındı. Kazakistan Bursa Fahri Konsolosu Ahmet Çalık ve Özdilek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in yanı sıra Kazakistan pazarında işbirliği ve yatırımı bulunan firma temsilcilerinin pazara ilişkin görüşlerine de hedef pazar dosyasında yer verildi.

EĞİTİM RAPORU DA AÇIKLANDI

BTSO, Ekonomi Dergisi ile birlikte Eğitim Sektör Konseyi'nin çalışmaları doğrultusunda hazırlanan 'Eğitim Sektör Raporu ve Yerel Eğitim Stratejisi'ni de açıkladı. Söz konusu raporda, BTSO'nun meclis ve komite üyelerinin yanı sıra sektör temsilcileri, kamu kuruluşları, üniversite ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılımıyla oluşturduğu 18 sektör konseyden biri olan 'Eğitim Konseyi'nin sektöre dair çalışmaları ve eylem planları aktarılıyor.

BTSO'nun üyeleriyle birlikte Türkiye genelinde 25 bin kişiye ulaştırdığı BTSO Ekonomi Dergisi, www.bursaekonomi.com.tr uzantılı internet adresinden de yayımlanıyor.

(MŞ) - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Btso Ekonomi Dergisi 25 Bin Kişiye Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement