
Kabinedeki revizyonun ardından başlayan ekonomi bürokrasisindeki atama ve görevden alma fırtınası sürüyor. Yeni
Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem ile Dış Ticaret Müsteşarı Tuncer Kayalar, görevden alınarak Başbakanlık müşavirliğine atandı.
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnameleriyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem ile Dış Ticaret Müsteşarı Tuncer Kayalar görevden alınarak, Başbakanlık müşavirliğine atandı.
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Muhittin Soyvural da görevden alınıp, Bakanlık müşavirliğine getirilirken, Soyvural’dan boşalan Teftiş Kurulu Başkanlığına, Başmüfettiş Dr. Faruk Tuncer Dilek atandı.
Son Dakika › Ekonomi › Bürokrat Değişimi Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?