Coldwell Banker ve Diğer Gayrimenkul Firmalarından Ayrışan Yönleri - Son Dakika
Ekonomi

Coldwell Banker ve Diğer Gayrimenkul Firmalarından Ayrışan Yönleri

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş Coldwell Banker'ı ve diğer gayrimenkul firmalarından ayrışan yönlerini Wise TV'ye anlattı.

07.12.2016 12:11

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş Coldwell Banker'ı ve diğer gayrimenkul firmalarından ayrışan yönlerini Wise TV'ye anlattı.

Coldwell Banker'ın diğer gayrimenkul firmalarından ayrılan yönlerini anlatan Taş, "Aslına baktığımız zaman Coldwell Banker diğer kurumsal gayrimenkul firmalarıyla aynı işi yapıyor. Satıcı var alıcı var ve onların bir gayrimenkul almasına aracılık yapıyor.  Diğerlerinden farklı olarak bunu 110 yıldır yapıyor. Şuanda Türkiye'de faaliyette olan ve 110 yıl geçmişe sahip başka bir marka yok. Dünya'da 1906'dan beri Coldwell Banker var.

Yıllık 250 milyar dolarlık satış hacmi ile 3600 ofisi olan ve 54 ayrı ülkede 100.000'e yakın gayrimenkul profesyoneliyle sektördeki yerini koruyan Coldwell Banker'ın ne tür evlerin satışını yaptığına da değinen Taş, "bizim en temel farkımız şu, biz herkesin sattığı gayrimenkulleri satmıyoruz. Biraz daha o semtin en önemli, en değerli gayrimenkullerini satmaya çalışıyoruz. Biraz daha iyi semtlerde, iyi semtlerin iyi caddelerinde olmaya, biraz daha butik daha elit bir şekilde yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Coldwell Banker'ı diğer firmalardan ayıran bir diğer farkı da anlatan Taş, " Coldwell ve Banker 2 ayrı ortak, bu iki ayrı insan ölene kadar bu işin başında kalıyor.Kendilerine ait Amerika'da 700'e yakın ofis açıyorlar. 1980'den sonra franchise vermeye başlıyorlar. 2016 yılı olmasına rağmen o 700'e yakın kendi ofisleri çalışmalarına devam ediyor. Tüm markalar arasında kendisi bu işi halen yapan Coldwell Banker markasıdır" diyerek markanın köklü geçmişine dair detayları paylaştı.

Taş ve ekibi, Colwell Banker Türkiye olarak,  Coldwell Banker'ın globalliğini, tecrübesini, kalitesini, birikimini kullanarak yerelde Türkiye'nin diliyle Türkiye'nin insanlarına gerçekten nitelikli ve önemli farklar yaratarak vermeye çalışıyor.

Coldwell Banker ve Diğer Gayrimenkul Firmalarından Ayrışan Yönleri
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Coldwell Banker ve Diğer Gayrimenkul Firmalarından Ayrışan Yönleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement