İSTESOB Başkanı: Erdoğan'ın Seçimi Kazanması Ekonomiyi Canlandıracak - Son Dakika
Ekonomi

İSTESOB Başkanı: Erdoğan'ın Seçimi Kazanması Ekonomiyi Canlandıracak

İSTESOB Başkanı: Erdoğan\'ın Seçimi Kazanması Ekonomiyi Canlandıracak

İSTESOB Başkanı, "Erdoğan'ın, aktif bir Cumhurbaşkanı olarak ekonominin ve piyasaların canlanması konusunda atacağı adımların etkili olacağına inancımız tamdır." dedi.

11.08.2014 15:53  Güncelleme: 18:11

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, halkın oyuyla gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun, Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, "Sayın Erdoğan'ın, aktif bir cumhurbaşkanı olarak ekonominin ve piyasaların canlanması konusunda atacağı adımların etkili olacağına inancımız tamdır" dedi.

Yılmaz, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet tarihinde ilk defa esnaf sanatkara yüzde 6 faizle kredi kullandırılması konusunda gayretini unutmadıklarını belirterek, cumhurbaşkanlığına seçilmesinin esnafı daha da umutlandırdığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin, tüm piyasalar için istikrar ve moral açısından hayırlı olacağı değerlendirmesinde bulunan Yılmaz, şunları kaydetti:

"İlk turda tamamlanan seçimlerin beklenen ve ümit edilen seviyede sonuçlanması, ekonomik ve siyasi istikrarın devamı açısından büyük önem taşımaktadır. Sayın Erdoğan'ın, Başbakanlığında esnaf sanatkarın kefalet kooperatifleri kredi faizini yüzde 6'lara indirerek esnafın yaşatılmasını sağlamış bir isim olarak cumhurbaşkanı seçilmesi esnafa umut vermiştir. Seçim sonrası şimdi siyasetin ardından ekonominin ve piyasaların canlanması en büyük beklentimiz. Sayın Erdoğan'ın, aktif bir cumhurbaşkanı olarak ekonominin ve piyasaların canlanması konusunda atacağı adımların etkili olacağına inancımız tamdır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İSTESOB Başkanı: Erdoğan'ın Seçimi Kazanması Ekonomiyi Canlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement