Dünyanın İlk Porselen Duş Karosuna İtalya'dan Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Dünyanın İlk Porselen Duş Karosuna İtalya'dan Ödül

Dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A' Design Award'da Silver ödülünü kazandı.

27.04.2016 12:12  Güncelleme: 12:27

2 yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, Aquanit ile Avrupa Tasarım Birlikleri Bürosu (BEDA), Politecnico di Milano Üniversitesi, Como Belediyesi Kültür Dairesi ve Ragione Lombardia'nın düzenlediği, dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A' Design Award'da Silver ödülünü kazandı.

"SERAMİĞİN ANAVATANINDAN TÜRKLERE TESCİL"

Yarışmaya İnşaat Malzemeleri, Yapı Elemanları, Yapılar & Sistemler kategorisinden başvuruda bulundukların açıklayan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, "Uluslararası ödüllerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödül ile birlikte başarımız seramik ve porselenin anavatanı olarak kabul edilen İtalya'da da tescillenmiş oldu. Ödülümüzü 8 Haziran'da İtalya Como'da düzenlenecek Gala Gecesi'nde alacağız. Seranit Grup olarak bu başarıdan aldığımız şevk ve moralle daha fazla çalışacağız. Kalite ve mükemmellikte çıtayı daha da yükseğe çekeceğiz" dedi.

ÜRÜNÜN ÖZELİKLERİ

Porselenin leke tutmayan, yüksek dayanıklılığa sahip ve hijyenik özelliklerini estetik ve teknoloji ile harmanlayarak banyolara taşıyan Aquanit Porselen Duş Karosu, yüzeyinde oluşturulmuş dikdörtgen çukur bölme ile bir yıkanma alanı da oluşturuyor.

Dünyanın İlk Porselen Duş Karosuna İtalya\'dan Ödül
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Dünyanın İlk Porselen Duş Karosuna İtalya'dan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement