2014'e Karda Dansöz Oynatarak Girdiler - Son Dakika
Güncel

2014'e Karda Dansöz Oynatarak Girdiler

2014\'e Karda Dansöz Oynatarak Girdiler

Deniz seviyesinin 2 bin 500 rakımındaki Dedeman Oteli oteli önündeki kayak pistinde düzenlenen yeni yıl programında davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

01.01.2014 08:10

Deniz seviyesinin 2 bin 500 rakımındaki Dedeman Oteli oteli önündeki kayak pistinde düzenlenen yeni yıl programında davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. Akşam saatlerinden itibaren otelin balo salonunda canlı müzik ve oryantal eşliğinde eğlenen turistler, meşaleli gece kayağının ardından havai fişek gösterisini izledi. Rusya, Ukrayna, Polonya, İran ve Hollanda'nın yanı sıra Türkiye'nin dört bir tarafından Palandöken'e gelen yerli ve yabancı turistler, hava sıcaklığının sıfırın altında 14 dereceye düştüğü gecede yakılan ateşin etrafında sıcak şarap içerek, dilek balonlarını uçurdu ve karda dansöz oynattı.

Yeni yıl için Palandöken'e gelen turistlerin isteği üzerine karda oynayan Antalyalı oryantal Nalan, göbek şov yaptı. 13 yıllık mesleğinde karda ilk kez oynadığını söyleyen oryantal Nalan, "Palandöken'e Antalya'dan gledim. Erzurum'da ilk kez sahne aldım. Karda oryantal yapmak çok zor. Üşüdüm ama hoşuma da gitti. Bu mesleğimde güzel bir anı olarak kayacak. 2014 yılının bizlere huzur, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.

Xanadu Snow White Otel'de sahne alan Fedon ise tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Fedon'u izleyenler arasında sanatçı Özlem Conker ve arkadaşları da vardı. Conker, sık sık cep telefonu kamerası ile Fedon'u görüntüledi. Xanadu Snow White Otel, gecenin ilerleyen saatlerinde davetlilere çorba ve barbeküde köfte, sucuk ikramında bulundu.

Palandöken Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Xanadou, Dedeman, Palan ve Dedeman Otellerinde yeni yıla coşku ile giren tatilciler, barış dileklerinde bulundu. Palandöken'den şehre inen yol uzerınde alkol muayenesı yapan trafık polıslerı bırcok surucuye ceza kestı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2014'e Karda Dansöz Oynatarak Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement