5 Yıl Önce Tiyatro Oyununda Şehit Askeri Canlandırmış - Son Dakika
Güncel

5 Yıl Önce Tiyatro Oyununda Şehit Askeri Canlandırmış

5 Yıl Önce Tiyatro Oyununda Şehit Askeri Canlandırmış

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün cenazesi memleketi Niğde'nin Ulukışla İlçesi'ne bağlı Çiftehan Beldesi'nde toprağa verildi.

10.09.2012 15:42  Güncelleme: 16:14

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde arazi taraması sırasında PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün cenazesi memleketi Niğde'nin Ulukışla İlçesi'ne bağlı Çiftehan Beldesi'nde toprağa verildi. Gökhan Öz'ün lise öğrencisi iken oynadığı tiyatro oyununda şehit askeri canlandırdığı ortaya çıktı. Nişanlı olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz için 1300 nüfuslu Çiftehan Belde merkezindeki düzenlenen törene Niğde Valisi Vekili Halil İbrahim Türkoğlu, Niğde Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, ailesi, çevre ilçe, belde ve köylerden gelenlerle birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenaze töreninde anne Dürdane Öz sinir krizi geçirirken TCDD emeklisi baba Recep Öz ise metanetli görünmeye çalıştı. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit Gökhan Öz'ün cenazesi götürüldüğü belde mezarlığında toprağa verildi.

ŞEHİT ASKERİ CANLANDIRMIŞ

Gökhan Öz'ün 5 yıl önce Çiftehan Çok Programlı Lise'de öğrenci iken 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliğinde düzenlenen tiyatro oyununda oynadığı ve şehit askeri canlandırdığı öğrenildi. Kendi isteği ile şehit asker rolünü üstlendiği belirtilen Gökhan Öz'ün, tiyatro oyununda yerde yatması ve üzerine Türk Bayrağı örtüldüğü görüntüleri ise yürekleri bir kez daha yaktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Yıl Önce Tiyatro Oyununda Şehit Askeri Canlandırmış - Son Dakika


Advertisement