ABank'ta Ticari ve KOBİ Bankacılığı Esra Kıvrak'a Emanet - Son Dakika
Güncel

ABank'ta Ticari ve KOBİ Bankacılığı Esra Kıvrak'a Emanet

ABank\'ta Ticari ve KOBİ Bankacılığı Esra Kıvrak\'a Emanet

ABank'ta, Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esra Kıvrak atandı.

10.01.2018 17:28

Sektörde önemli bir tecrübeye sahip olan Kıvrak, Aralık ayı itibarıyla ABank ailesine katıldı.

Son dönemde üst düzey yönetimine önemli isimleri katan ABank tarafından yapılan açıklamada, Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esra Kıvrak'ın atandığı belirtildi.

ABank Genel Müdürü Kaan Gür, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ülkemiz ekonomisinin büyümesinde ticari faaliyetler büyük bir önem taşıyor. ABank olarak bu bilinçle müşterilerimizin ticari faaliyetlerini destekleyecek hizmetlerimizi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, yeni Genel Müdür Yardımcımız Sayın Esra Kıvrak'ın, derin bilgi birikimi ve deneyiminin, bankamızın gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, ABank ailesindeki yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum."
Esra Kıvrak ise, ABank'ın çeyrek asrı geride bırakmış köklü bir kurum olduğunu belirtirken, "ABank olarak müşterisini anlayan ve katma değer yaratan bir anlayış sergileyerek, sektörde fark yaratacağımıza inancım tam. ABank ailesi ile birlikte başarılı bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ABank'ta Ticari ve KOBİ Bankacılığı Esra Kıvrak'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement