Abdulkadir Çat'ın YGS Mesajı - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat'ın YGS Mesajı

Abdulkadir Çat\'ın YGS Mesajı

ÇAT, hafta sonu yapılacak olan YGS girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

23.03.2013 08:23

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatındaki uzun maratonun ardından gelinen ve hayatlarında dönüm noktası olarak adlandırabileceğimiz sınav sürecini yaşıyoruz.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin heyecanını, azmini, mücadelelerini, sabrını, inancını ortaya koyarak, fırsatları yakalayabilecekleri bir sınav süreci geçirmeleri en büyük dileğimizdir.

Hiç bir sınavın hayatın sonu değil, sadece alternatiflerden bir tanesi olduğu unutulmamalı.Pozitif düşüncelerin alternatif çözüm yolları üretmede önemli etkisi olduğu göz ardı edilmemelidir.Başarmak için,başarıya inanmak gerekli. Başarısızlığa uğrama durumunda ise bir sonraki adımın başarıya götürebileceği unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar ve kolaylıklar diler; Vatana millete ve ailelerine hayırlı olacak sonuçlar elde ederek mutluluğun hazzını yaşamalarını temenni ederim"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat'ın YGS Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement