Adanaspor: "Koşan Bir Takım Olacağız" - Son Dakika
Güncel

Adanaspor: "Koşan Bir Takım Olacağız"

Adanaspor: "Koşan Bir Takım Olacağız"

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Kampımız, genç bir kadroyla devam ediyor.

12.07.2015 14:34

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Kampımız, genç bir kadroyla devam ediyor. Tecrübeli oyuncuların da katılımıyla ligde koşan, mücadele eden ve savaşan bir takım olmaya çalışacağız. Bu ligde koşan takım başarılı olur" dedi.

Ligde koşu mesafesini arttıran takımların başarıyı yakaladıklarını vurgulayan Eyüp Arın, "Çalışmalarımızı koşu mesafemizi artırmaya yönelik yapıyoruz. Mücadele edersek ve takım olabilirsek istediğimizi sahaya yansıtırız" diye konuştu.

AÇIĞI KAPATIYORLAR

Turuncu beyazlı takımda bel fıtığı ameliyatı olan Olcay, takım kaptanı Merthan ve Fahri Akyol, kampa geç katılmaları nedeniyle ekstra antrenman yaparak açığı kapatmaya çalışıyorlar. 3 oyuncunun ikinci kampta hazır olmaları bekleniyor.

BREZİLYALILAR İÇİN TOPLANTI

Adanaspor'un Brezilyalı oyuncuları Didi ve Renan ise kente ve takıma uyum sağlamaya çalışıyorlar. Teknik Direktör Arın, bugün Menajer Eren Mert'in tercümanlığında Brezilyalı oyuncularıyla bir toplantı yaptı. İki oyuncuya Adanaspor'u anlatan ve beklentilerin büyük olduğunu belirten Eyüp Arın, oyunculardan uyum sorununu kısa zamanda çözerek takıma adapte olmalarını istedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor: 'Koşan Bir Takım Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement