Altay'a 100'üncü Yıl İçin Muhteşem Balo - Son Dakika
Güncel

Altay'a 100'üncü Yıl İçin Muhteşem Balo

Altay\'a 100\'üncü Yıl İçin Muhteşem Balo

İzmir futbolunun asırlık çınarı Altay, 100'üncü kuruluş yıl dönümünü Hilton Oteli'nde düzenlenen görkemli bir baloyla kutladı.

17.01.2014 16:37  Güncelleme: 16:36

İzmir futbolunun asırlık çınarı Altay, 100'üncü kuruluş yıldönümünü Hilton Oteli'nde düzenlenen görkemli bir baloyla kutladı.

Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz ve Divan Başkanı Erdoğan Tözge'nin ev sahipliğinde gerçekleşen baloya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın yanı sıra eski Bakan Işılay Saygın, eski Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçay ve konuklar katıldı. Kısa süre önce babasını yitiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise mazeret bildirdi.

Mevcut yönetimin yanı sıra eski başkanlardan Hayri Yorgancıoğlu, Melih Tunç Tandoğan ve Ömer Hızlıok baloda hazır bulunurken teknik direktör Feyyaz Uçar ile A Takım futbolcuları geceye renk kattı. Bu arada yemek öncesi salona giren bir grup taraftar, "Büyük Altay" tezahüratı yaptıktan sonra ayrıldı. Baloda kulübe katkıları nedeniyle Aziz Kocaoğlu ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne yapılması planlanan bronz heykelin sponsorluğunu üstlenen Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'a şilt verildi. Hakan Tartan'ın şildini ise Sancar Maruflu teslim aldı.

Eski futbolculara, isimlerinin yazıldığı özel 100. yıl formalarının hediye edildiği balo için hazırlanan pasta, Altay Marşı eşliğinde kesildi. Üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Başkan Konuşmaz, "Bize verilen emaneti en iyi yere taşıyacağız" dedi. Büyükşehir Belediye başkanlığı için yarışan Aziz Kocaoğlu ve Binali Yıldırım'ın yan yana oturmasına değinen Başkan Konuşmaz, "Her ikisine de teşekkür ediyorum. Sayın Binali Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde kulübümüze bir sürprizi olacak" müjdesini verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'a 100'üncü Yıl İçin Muhteşem Balo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement