Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı Osmanlıspor'dan Puan veya Puanlar Alacağız - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı Osmanlıspor'dan Puan veya Puanlar Alacağız

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı Osmanlıspor\'dan Puan veya Puanlar Alacağız

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Osmanlıspor ile oynayacakları maçı değerlendirirken, 'Puan veya puanlar almak için Ankara'ya gideceğiz dedi.

30.12.2014 18:51

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Osmanlıspor ile oynayacakları maçı değerlendirirken, 'Puan veya puanlar almak için Ankara'ya gideceğiz dedi.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Hami Mandıralı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mandıralı, Adanaspor karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrası üzgün olduklarını dile getirdi. Takımı destekleyen taraftara teşekkür eden Mandıralı, 'Beklenmedik bir yenilgi. Alanyaspor maçında yenildik, 'nazar olsun' dedik. Bu maçta yenildik hayırlara yoralım. Şimdi Osmanlıspor maçı var. Ciddi bir rakip. Şampiyonluğun büyük adayı, biz de şampiyonluğun büyük adayıyız. Şampiyon olmak istiyoruz dedi.

Kırmızı beyazlı takımdaki oyuncularda kondisyon sıkıntısı olmadığını ve oyun içinde daha canlı daha diri olmak istediklerini aktaran Mandıralı, 'Eksiklerimizi giderip zirveden kopmayacağız' dedi. Osmanlıspor maçının zor bir karşılaşma olacağını dile getiren Mandıralı, kazanacakları puan ya da puanların çok önemli olduğunu vurguladı. Antalyaspor'un defans, orta saha ve forvette bütünlük içinde oynayan bir takım olmaya başladığını anlatan Mandıralı, 'Osmanlıspor'un da önemli oyuncuları var. Ofansif yönleri güçlü, defanslarında zaaf var. Sahada doğruları fazla yapan, daha fazla isteyen takımın puan ya da puanları kazanacağı maç olacak diye konuştu.

Osmanlıspor maçı hazırlıkları kapsamında oyuncularına rakibin maç görüntülerini izlettiğini, artılarını eksilerini değerlendirdiklerini anlatan Mandıralı, 'Antalyaspor olarak bizim sahada neler yaptığımız çok önemli. Bizim takım gol yemediği maçta gol atma şansı fazla olan bir takım. Bunları sahada artı olarak uygulayıp puan veya puanlar almak için Ankara'ya gideceğiz' dedi.

Sarı kart cezası olan Mehmet Sedef ile Arif Şahin'in maçta oynamayacağını hatırlatan Mandıralı, 'İki kıymetli oyuncumuz yok. Nasıl sarı kart gördüklerini onlar da izlesin görsün. Tecrübeli oyuncuların böyle ucuz sarı kart görmemesi lazım. Sahada kural uygulayan hakemin kararı asıl olandır. Onu eleştirmek oyuncuların işi değil. Oyuncuların işi top oynamaktır. Bütün oyuncular hazır, moral motivasyon olarak. Aynı görevi yapabilecekler mi maç günü göreceğiz' diye konuştu.

Antalyasporlu futbolcular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından küçük sahada maç yaptı. Antrenmana Petr Janda, Mehmet Sedef, kaleci Ozan sakatlığı nedeniyle katılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı Osmanlıspor'dan Puan veya Puanlar Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement