Ateş Maddi Durumı Olmayan Öğrenciyi Okutacak - Son Dakika
Güncel

Ateş Maddi Durumı Olmayan Öğrenciyi Okutacak

Ateş Maddi Durumı Olmayan Öğrenciyi Okutacak

Iğdır'da Maddi durumu iyi olmadığı için ailesi tarafından okuldan alınmak istenen kız öğrenciye Milli eğitim müdürü Dinçer Ateş sahip çıktı.

11.08.2012 02:27  Güncelleme: 10:52

Öğrencisinin maddi sıkıntılardan dolayı okula devam edemeyeceğini öğrenen sınıf öğretmeni Zeren Şenel bunu Milli Eğitim Müdürlüğü ile paylaştı. Bunun üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ve eğitim-öğretimden sorumlu Şube Müdürü Çetin Örs okula devam edemeyecek 8.sınıf öğrencisini evinde ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Ateş, "Tek bir öğrencimizi kaybetmeye lüksümüz yok. Hedefin %100 okullaşma olduğu ülkemizde bu anlamda herkes üzerine düşeni yapacaktır. Gerekirse her bir öğrencimize ulaşıp okullaşmalarını sağlamalıyız. Biz Ayşe ve onun gibi problemlerden dolayı okula gitme sıkıntıları olan tüm öğrencilerimizin yanındayız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ,Küçük Ayşe'nin dershane giderlerini, ayrıca tüm eğitim-öğretim giderlerini karşılama sözü verdi ve ailesinden öğrencinin okula devamı için destek istedi.

Çocuğunu okulda alma kararı aldığını belirten öğrenci velisi "ancak sizin buraya kadar gelip çayımızı içmenize rağmen artık size hayır diyemeyiz" dedi. Bunun üzerine Milli Eğitim Müdürü Ateş "bizim halkımızdaki asıl değer bu nezaket ve hoşgörüdür. İstemeyi başarabilirseniz sizden esirgeyeceklerini bir şey olacağına inanmıyorum. Sanırım böyle olaylar Iğdır'ın ne denli önemli olduğunu göstermesi bakımından ayrıca değerlendirilmeli" dedi.

Öğrencinin babası, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş'e anlamlı ziyaretleri ve desteklerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi ve teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ateş Maddi Durumı Olmayan Öğrenciyi Okutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement