Avrupa Şampiyonuna,Sürpriz Karşılama - Son Dakika
Güncel

Avrupa Şampiyonuna,Sürpriz Karşılama

Avrupa Şampiyonuna,Sürpriz Karşılama

Kağıtspor'lu onlarca minik Tekvandocu, Atatürk Hava alanında Avrupa Şampiyonu Hatice Kübra Yangın'ı çiçeklerle karşıladı.

09.05.2012 12:44

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu onlarca minik Tekvandocu, Atatürk Hava alanında Avrupa Şampiyonu Hatice Kübra Yangın'ı çiçeklerle karşıladı.

İngiltere'nin Manchester şehrinde yapılan Avrupa Tekvando şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli tekvandocusu Hatice Kübra Yangın 53 kiloda Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etmişti. İkinci kez Avrupa şampiyonu olan Hatice Kübra Yangın,milli takım kafilesiyle birlikte İngiltere'den uçakla yurda döndü.

Sürpriz Karşılama

İstanbul Atatürk Hava alanına gelen Avrupa şampiyonuna mavi beyazlılar sürpriz bir karşılama töreni yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün minik tekvandocuları tarafından çiçeklerle karşılanan Hatice Kübra Yangın,mavi beyazlı minik tekvandocuları görünce büyük bir sevinç yaşadı.Çiçekleri alan Hatice Kübra Yangın minik tekvandocuları tek tek öperek teşekkür etti.

Büyük Bir Camiadayım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörleri Cemal ve Musa Temel'in de hazır bulunduğu karşılamadan dolayı,Avrupa şampiyonu tekvandocu Hatice Kübra Yangın antrenörlerine teşekkür ederek,"Gerçekten bugün burada bir kez daha anladım ki büyük bir camianın sporcusuyum.Bu güzel karşılamadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.Kulübümün bana verdiği destekle bir kez daha Avrupa Şampiyonu oldum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrupa Şampiyonuna,Sürpriz Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement