B.Vanspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

B.Vanspor'da Hedef 3 Puan

B.Vanspor\'da Hedef 3 Puan

Ligin son 3 haftasını mağlubiyetle kapatan B.Vanspor, yarın Erzincan Refahiyespor'u konuk edecek.

30.11.2013 08:36  Güncelleme: 09:50

Kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmayı kazanıp yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yarın saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem, Adnan Güngördü yönetecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup da 15. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği maçlar saat 13.30'da başlayacak. Lider Menemen Belediyespor, deplasmanda Yeni Diyarbakırspor'la karşılaşırken, yakın takipçisi Tuzlaspor sahasında Kırıkhanspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmalarda , Lider Menemen Belediyespor'un puan kaybetmesi, Tuzlaspor'un ise 3 puan almasıyla, grubun yeni lideri Tuzlaspor olacak.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup da ilk yarının bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı. Grup da yer alan 18 takım bu son 3 haftayı puan veya puanlarla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Zirve takımları zirveden kopmama, alt sıralardaki takımlar ise orta sıralara çıkmanın mücadelesinde olacak.

Ligde son 3 hafta maçlarında hanesine puan yazdıramayan B.Vanspor, son 3 hafta maçlarını kazanmak istiyor. Yarın grubun flaş takımlarından Erzincan Refahiyespor'u konuk edecek olan B.Vanspor, hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını yaptı. Bugün yapılacak ter idmanı ardından maç saatini beklemeye başlayacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşmayla yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Yarın saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor. Bu karşılaşmaya 3 puan için çıkacak olan B.Vanspor'un, alınacak 3 puanla zirveye yeniden ortak olması da bekleniliyor. B.Vanspor, 21 puanla 9. Sırada yer alırken, Erzincan Refahiyespor ise 24 puanla 5. Sırada yer alıyor.

2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem, Adnan Güngördü yönetecek.
B.Vanspor, bu önemli karşılaşmanın ardından 5 Aralık Perşembe günü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında, Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak. 8 Aralık Pazar günü lig maçında deplasmanda Gölcükspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, ligin son hafta maçında ise Yimpaş Yozgatspor'u konuk edecek.

Salih Deniz/VAN

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement