Baba-Oğula Viranşehir Devlet Hastanesi Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Baba-Oğula Viranşehir Devlet Hastanesi Sahip Çıktı

Baba-Oğula Viranşehir Devlet Hastanesi Sahip Çıktı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan kalp hastası baba-oğula, Viranşehir Devlet Hastanesi sahip çıktı.

13.03.2013 14:28  Güncelleme: 14:41

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan kalp hastası baba-oğula, Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği ve Viranşehir Devlet Hastanesi sahip çıktı. Yavuz ailesinin tüm fertleri, hastanede kontrol altına alınıp muayene edildi.

Viranşehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İlhan Erkan, haberin basında yer almasından sonra Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği ile yapılan görüşmelerin ardından Yavuz ailesinin 6 ferdinin de hastaneye getirildiğini, anne-babanın kardiyologlar tarafından muayene edildiğini, çocukların da hem kardiyologlar hem de çocuk uzmanları tarafından tüm kontrollerinin yapıldığını söyledi.

Aile fertlerinin tümünü Şanlıurfa'ya gönderdiklerini ifade eden Başhekim Yardımcısı İlhan Erkan, aile reisi Murat Yavuz'un genç yaşına rağmen anjiyo olduğunu hatırlatarak, oğlu Muhammed'in ise aort denilen damarlarındaki sıkıntının kaynağının teşhisi ve tedavisi için Şanlıurfa'ya havale edildiğini kaydetti. Dr. Erkan, "Haberin yayınlanmasından sonra ambulansla aileyi evlerinden aldık. Muhammed ve babası Murat'ı okuldan alarak hastaneye getirdik. Hastanemizdeki tetkiklerin ardından teknolojik olarak daha gelişmiş Şanlıurfa 500 yataklı hastaneye sevkini yaptık. Çocukları ise çocuk hastanesi çocuk kardiyolojisine gönderdik. Gerekli tetkikler yapılıp takibi yapılacak" şeklinde konuştu.

Hastalara daha önce çeşitli yardımlarda bulunan Viranşehir Gülşehir Kadın, Aile ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ise, onları hastanede de yalnız bırakmayarak aileye eşlik etti. Viranşehir Devlet Hastanesi yetkilileriyle görüşen Yumru, duyarlılıklarından dolayı yetkilileri kutladığını belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba-Oğula Viranşehir Devlet Hastanesi Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement