Bahar Temizliği Başlasın - Son Dakika
Güncel

Bahar Temizliği Başlasın

Bahar Temizliği Başlasın

Baharın mis gibi havasını derin derin içinize çekin ve güneşe 'merhaba' deyin.

09.04.2014 15:57  Güncelleme: 16:56

"Pencereleri açın! Baharın mis gibi havasını derin derin içinize çekin ve güneşe 'merhaba' deyin! Bahar geldi... Şimdi temizlik zamanı!"

Seni anlayan Bingo, bahara girdiğimiz şu günlerde perdeden halıya dolap içlerinden fayans aralarına kadar evlerini dip köşe temizleyen tüm hanımlara hijyenik temizliğin ip uçlarını veriyor. Her ihtiyaca uygun olarak üretilen Bingo'lar, çamaşıra, bulaşığa ve yüzeylere özel tüketicilerin beğenisine sunduğu ürünler ile bahar temizliğinizin favorisi olacak.

Mis gibi kokan çamaşırlar, tertemiz halılar, pırıl pırıl yüzeyler, parlayan fayanslar ve bembeyaz tüller… Kışı uğurlayıp güneşi karşıladığımız bahar günlerinde ilk işimiz uzun kış günlerinin ağırlığından top yekün bir temizlikle kurtulmak olur. Tüm evi havaya kaldırıp, adeta altını üstüne getiririz. İşte bahar temizliğinin yapıldığı o günlerde, tüm kadınların imdadına yetişen Bingo'lar dolaplara kalkacak kışlık çamaşırların bakımından halıların fırçalanmasına tüllerin temizliğinden duvarların silinmesine kadar evinizin her ihtiyacına uygun temizlik çözümleri üretiyor.

Işıl ışıl parlayan tüller için…

Kışın kirinden, isinden, pasından en çok nasibini alanlar perdeler olsa gerek! Bingo Tül, özel formülü sayesinde tüllerinizi derinlemesine temizlerken, üzerinde oluşturduğu güçlü koruma kalkanı ile tüllerin daha geç kirlenmesini sağlıyor. Ayrıca içeriğinde çamaşır suyu bulunmadığı için tüllerinizi yıpratmıyor.

Kışlıklar dolaba!

Bingo, çamaşır bakımındaki tecrübesini sıvı deterjan ailesi ile güçlendirmeye devam ediyor. Kış boyunca giydiğiniz kazakları, paltoları hatta battaniyeleri ihtiyaçlarınıza yönelik geliştirilen Bingo Sıvı Deterjan ürünleri ile ödüllendirin. Eğer bünyesi alerjik ve hassas sevdikleriniz varsa hipoalerjenik ve kokusuz Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan da tam size göre! Tüm bunları yaparken kış mevsiminin vazgeçilmezi siyahların bakımını ise, Bingo Siyah Sıvı Deterjan ile yapmayı ihmal etmeyin!

Halılar Bingo ile daha temiz!

Tüm kış kirlenen ve bir türlü ilk günkü haline döndüremediğimiz halılarımızın temizliği artık çok daha kolay! Bingo Halı Şampuanı'nın kirlenmeyi geciktiren formülü ile halılarınız uzun süre tertemiz kalır.

Halılarınızın en dip noktalarına kadar ulaşır, kirleri çıkarır, derinlemesine hijyen sağlar.
Kir ve leke tutmasını engelleyerek halılarınızın kirlenmesini geciktiren Bingo Halı Şampuanının kalıcı parfümü ile kötü kokular yok olur, halılarınız ve döşemeleriniz mis gibi kokar.

Bahar temizliğinde mutfağa ayrı banyoya ayrı Lacivert'ler!

Türk kadınının "şartlı şurtlu" temizlik anlayışından yola çıkarak mutfağa ayrı banyoya ayrı olarak üretilen Lacivert Serisi'nden 2013 yılına damgasına vuran Bingo Ultra Çamaşır Suyu, ultra yoğun kıvamı sayesinde yüzeylere daha uzun süre tutunarak mutfak ve banyo için özel geliştirilmiş formülü ile evinizin her köşesinde hijyen sağlıyor. Yine lacivert şişeleriyle raflarda yerini alan Krem Temizleyici ve Sprey Temizleyici Bingo'lar da ekibi tamamlıyor ve lacivert serisi bahar temizliğini sizler için kolaylaştırıyor. Şartlı şurtlu bahar temizliğinden ödün vermeyenlerin tercihi Bingo Krem Temizleyici ve Sprey Temizleyiciler, yağsız hijyenik mutfaklar ve kireçsiz tertemiz banyolar için ayrı olarak üretildi. Mutfak söz konusu olduğunda tezgâhta, ocakta, aspiratörde veya fırında; banyoda ise lavabo, WC, musluk, duşa kabin ve derzlerde, Lacivert güç ailesi rahatlıkla kullanılabiliyor.

Mis gibi yüzeyler!

Bahar temizliği denince, evden içeri girdiğinizde sizi mis gibi bir temizlik kokusu sarar. Bahar çiçekleri, lavantalar ya da bir bebeğin saf kokusu... Bingo Fresh parfümlü yüzey temizleyici serisi ile ferahlatıcı kokular evinizin her yanında sizinle! Size de gün boyu ferahlığın keyfini sürmek kalır.
Bingo Fresh geliştirilmiş formülü ile yerlerdeki ve yıkanabilir yüzeylerdeki kirleri ovalama ve durulama gerektirmeden çıkarır. Silinen yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan ışıl ışıl parlaklık sağlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahar Temizliği Başlasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement