Bakan Müezzinoğlu'dan Tedavi Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu'dan Tedavi Müjdesi

Bakan Müezzinoğlu\'dan Tedavi Müjdesi

Mehmet Müezzinoğlu, İnce bağırsak kanseri hastalığına yakalanan 23 yaşındaki Refiye Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.

06.04.2013 23:43  Güncelleme: 16:06

Ziyarette Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya'da yer aldı. Refiye Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Müezzinoğlu, baba Mustafa ve anne Esma Yılmaz ile bir süre sohbet etti. Bakan Müezzinoğlu, Refiye Yılmaz'a 14 Nisan'da Sağlık Bakanlığı tarafından Amerika'nın Miami Hastanesine tedavi için gönderileceğini söyleyerek, 'Refiye'nin uçak biletleri ve yatacağı hastane ilgili tüm işlemlerin tamamlandı. Refiye kızımız nasipse 14 Nisan'da Amerika'nın Miami eyaletine tedavi için yollayacağız. Refiye kızımın durumunun farkındayız. Tedavisi tamamlandıktan sonra gayet sağlıklı bir şekilde geri dönecek. Başbakanımızın dediği gibi biz büyük bir milletiz, büyük bir devletiz. Asla en ufak bir sıkıntın olmadan tedavin için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Dünyanın neresinde olursa olsun tedavin yapılacakö şeklinde konuştu.

MUTLULUĞU YÜZÜNE YANSIDI

Bu güne kadar kendisine yapılan yardımlara teşekkür eden Refiye Yılmaz, 'Benim gibi sesini duyuramayan milyonlarca hasta var. Ben sesimi duyurdum, şanslıyım. Türk halkının desteği sayesinde sesimi duyurdum bu güne kadar geldim. Başbakanımıza, sağlık bakanımıza valimize, Türk halkına, patronum Erol Ersan'a teşekkür ediyorumö dedi. Refiye Yılmaz ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirip hediye veren Bakan Müezzinoğlu, daha sonra evden ayrılarak, partisinin il başkanlığı ziyaret etti.

HASTANE TEMELİ ATTI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde 200 yataklı Araştırma ve Geliştirme Hastanesi'nin temel atma törenine katılan Bakan Müezzinoğlu, 'Benim ve Hükümetim için tüm hastaneler ve sağlık kuruluşları çok önemlidir ama Üniversite hastanelerinin önemi çok daha fazladır. Türkiye'deki üniversite hastanelerimizin hepsi sağlık alanında oldukça başarılı işler çıkarmaktadır. Bu nedenle Üniversite hastanelerinin gelişmesi büyümesi bizim için oldukça mutluluk vericidirö dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşleri, Tekirdağ Millet Vekilleri, Özlem Yemişçi, Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı CHP'li Adem Dalgıç, hastane binasının temelini attı. Açılış töreninin ardından Rektör Prof Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Malkara'ya geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu'dan Tedavi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement