Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, Okul Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, Okul Ziyaretinde Bulundu

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, Okul Ziyaretinde Bulundu

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Altıeylül Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerle bizzat tanıştı ve yapılan çalışmalara hakkında bilgi aldı.

24.10.2013 08:29  Güncelleme: 08:27

İl Millî Eğitim Müdürü Sabri Caner, Altıeylül Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğretmenlerle bizzat tanışan Sabri CANER, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okullarda huzurlu bir ortam yaratılması gerektiğini dile getiren Müdürümüz, bu ortamın müdür-müdür yardımcısı-öğretmen ilişkilerinin sağlıklı yürütülmesiyle oluşturulabilineceğini belirtti.

Değerler Eğitiminin önemi üzerinde duran İl Millî Eğitim Müdürümüz Sabri CANER; "Çocuklarımızı milli değerlerimiz hakkında bilgilendirmeli ve bu değer yargılarını algılamalarını, özümsemelerini, sahip çıkmalarını sağlamalıyız." dedi.

Ortaöğretime Geçiş Sınavı ile ilgili öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunan CANER, özellikle 8.sınıf öğrencileriyle daha fazla ilgilenilmesi gerektiğini, öğrencilerimizin başarılı olmaları için eğitim ortamlarının iyileştirilmesinin gerekliliğini ve bu konuyla ilgili gereken tedbirlerin alınmasının önemini dile getirdi. Ayrıca dersleri ile ilgili sıkıntı yaşayan öğrencilerimize de destek olmamız gerektiğini belirten Sabri CANER, bu öğrencilerin okulu sevmeleri ve kendilerini okula ait hissedebilmeleri için iyi ortamlar yaratılması gerektiğini ifade etti.

Öğretmenlerden müfredat konularına bağlı kalmalarını isteyen İl Milli Eğitim Müdürümüz, öğrencilerin test çözme tekniklerinden ziyade ders içeriklerine hakim olmalarının bu hususta öğretmenlerin öğrencileri bilgilendirmelerinin önemini dile getirdi. Bilhassa ders kitaplarının içeriklerinin işlenmesinin önemi üzerinde durdu.

Sohbet ortamında ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sabri CANER'in başarı dilekleriyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, Okul Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement