Başkan Gün Çarşı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Gün Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Gün Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Belediyesi Birim Müdürleri ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulunup esnafın sorunlarını dinledi.

21.04.2016 12:15  Güncelleme: 12:22

Başkan Gün, amaçlarının ilçe esnaflarının sorunlarını çözmek, ilçede eksik gördükleri çalışmaları esnaflardan duymak ve onların taleplerini dinlemek olduğunu söyledi.

İlçe merkezinde devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlara ve esnafa da bilgi veren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, çalışmaların bitmesiyle birlikte Bozkır'ın çok daha iyi yerlerde olacağını söyledi.

PRESTİJ CADDENİN ÜÇ AY İÇİNDE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

İlçe merkezinde prestij cadde çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini de belirten Başkan Gün, üstlenici firma ile devamlı istişare halinde olduklarını belirterek prestij cadde çalışmasının üç ay içinde bitirilmesini hedeflediklerini söyledi.

AĞAÇLARIN KESİLECEĞİ SÖYLENTİSİ ASILSIZ

Anıt meydan düzenlemesinin ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını ancak ihalenin yenileceğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "anıt meydan düzenlememizin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Ancak ihaleye katılımın yeterli düzeyde olmadığı için ihalenin yeniden yapılması kararlaştırıldı. Bir iki hafta içinde tekrar ihalesi yapılacak. Anıt meydanının ihalesi tamamlandıktan sonra araç parkına kapalı olarak vatandaşlarımıza sosyal donatı yeri olarak hizmet vermeye başlayacak. Kafeteryası ile birlikte oturma alanlarının mevcut olacağı bu projemizde yer alan tarihi çınar ağacımızın ve çevresindeki diğer ağaçlarımızın korunması bizler için en önemli unsur. Hiçbir ağacımızın kesilmesi veya yer değiştirilmesi yapılmayacak. Buradaki tarihi dokuyu canlandırarak vatandaşlarımıza daha modern bir sosyal donatı oluşturmuş olacağız."dedi.

ANIT MEYDANININ ÇEVRESİNİN YOLU VE KALDIRIMLARI YENİLENECEK

Anıt meydanı çalışmasının tamamlanmasının ardından, anıt meydanının etrafındaki yolun ve dükkanların kaldırımlarının yenileceğini de belirten Başkan Gün, "anıt meydanımızın çevresindeki yolları ve kaldırımları, buradaki tarihi dokuya uygun olarak canlandıracağız. Hem buradaki esnaflarımız, hem de ilçe sakinlerimiz tarafından Bozkır'ın gözde yerlerinden biri olacak. Çalışmalarımızı yürütürken bu konuda ilçe halkımızın sabırlı ve duyarlı olmasını diliyoruz."diye konuştu.

10 YILLIK SORUNA NEŞTER VURUYORUZ

Bozkır'da kör düğüm haline gelen Yukarı Mahalle yolunun yapılmasıyla 10 yıllık soruna neşter vuracaklarını dile getiren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Yukarı Mahallemizin ara sokakları da dahil olmak olmaz üzere, yıl ve kaldırım yapım işi için 3 mayısta ihaleye çıkıyoruz. Yukarı mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim çalışmalarında da vermiş olduğumuz bu yolun yapım sözünü de yerine getirmiş oluyoruz. Seçim çalışmalarında ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getiriyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Gün Çarşı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement