Başkan Mesir'e Emek Verenleri Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Mesir'e Emek Verenleri Unutmadı

Başkan Mesir\'e Emek Verenleri Unutmadı

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, 472. Uluslararası Manisa Mesir Fesitvali'nde emeği geçen müdürlükler ve çalışanları onuruna öğle yemeği verdi.

27.03.2012 21:27  Güncelleme: 21:25

Başkan yardımcılarından müdürlüklere ve çalışanlara kadar emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Ergün, "Başta müdürlerimiz olmak üzere çalışan bütün personellerimize de ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Sultan Kafe'de düzenlenen öğle yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Cem Çöllü, Süleyman Çoban, Belediye Meclis üyeleri Süha Akyüz, Haldun Oluç, Ali Aktaş, Mazlum Yüzgider, Hüseyin Köroğlu, Hüseyin Alp, Tamer Çipiloğlu, Müzeyyen Yoğurtçu, Selim Şarkdağ, Basın Yayın Halkla İlişkiler, İtfaiye, Kültür, Özel Kalem, Temizlik, Zabıta, Park-Bahçe ve Ulaşım müdürleri ile çalışanları katıldı.

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu yıl 472.sini kutladığımız Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında görevimizi en iyi şekilde ifa ettik. Öncelikle yurtdışından Manisa'ya gelen yaklaşık 250 katılımcının ziyaretlerinde onlarla 3-4 gününü geçiren Meclis Üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizin bu katkılarının yanında gizli kahramanlarımız da var.

Bu gizli kahramanlarımız, müdürlüklerimiz noktasında hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri, İtfaiye Müdürlüğümüz ve Kültür Müdürlüğümüz nezdinde çalışan bütün arkadaşlara ben teşekkür ediyorum. Başta burada müdürlerimiz var. Ama müdürlerimiz altında çalışan bütün personellerimize de ayrı ayrı buradan teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Hepinizden Allah razı olsun

Festival boyunca gece gündüz demeden çalışan Basın Merkezi'ni de unutmayan Başkan Ergün, "Tabiî ki bu ayakta basınımızı da unutmamak lazım. Halkı ve kamuoyunu aydınlatması noktasında bu hizmeti en çok halka yansıtan ve duyurularını yapan, bu birimdeki çalışan arkadaşlarımıza, Basın Danışmanımıza ve bütün ekibine ayriyeten teşekkür ediyorum.

Tabi yaklaşık 2 aydır Mesir Komitesi'nde bu toplantılara hemen hemen her gün katılarak, emek veren Başkan Yardımcım Nursel Ustamehmetoğlu'na ve Kültür Müdürüm Yonca Hanım'a teşekkür ediyorum. Bütün Mesir boyunca bu ekip, gece-gündüz demeden bu güzel birliktelikle hep beraber çok güzel şeyleri başardık. Küçük de hatalarımız olmuş olabilir.

Bunlar için de affola diyoruz. Ama önemli olan bu hizmetin Manisa'da yapılabilmesi için bütün ekip olarak en iyi şekilde bu hizmeti vermeye çalıştık. AK Parti grubundan meclis üyelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hizmetiniz için tekrar Manisa adına, Manisa Belediyesi adına, şahsım adına katkıda bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun diyorum" diye konuştu.

Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da, Başkan Ergün'e teşekkür ederek, kendilerine sağladığı destek ve katkının yadsınamaz derecede olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Mesir'e Emek Verenleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement