Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan Tabipler Odasına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan Tabipler Odasına Ziyaret

Belediye Başkanı Ahmet Çakır\'dan Tabipler Odasına Ziyaret

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Tıp Bayramı nedeniyle, Malatya Tabipler Odasını ziyaret etti.

15.03.2012 14:06

15 Mart Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Eroğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Çakır: Doktorluk mesleği çok kutsal…

Doktorlar başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, doktorluk mesleğinin insanlık için çok önemli olduğunu söyledi.

Çakır, "Hayattaki en önemli varlık sağlıktır. Bu açıdan insanlığa hizmet eden doktorluk mesleğinin ne kadar kutsal bir görev olduğunu bilmekteyiz. Doktorlarımız özel yaşantılarından feragat ederek insanlığa hizmet etmesi de ayrıca takdir edilecek bir durumdur. İnsanlık var oldukça doktorluk mesleği kutsallığını devam ettirecek. Her mesleğin sorunları olduğu gibi doktorluk mesleğinin de sorunları olacaktır. Bu sorunları çözmek için çaba sarf etmek gerekiyor. İşte bugünler o sorunların gündeme gelmesinde önemli rol üstleniyor" dedi.

Eroğlu: Sağlığın lokomotifi doktorlardır…

Malatya Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Eroğlu da, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın ziyaretinden onur duyduklarını, hatırlanmanın çok güzel bir olay olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Eroğlu, "Sağlık insanlar için en önemli konu. Sağlığın lokomotifi doktorlardır. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için hep beraber hareket etmeliyiz. Sağlık alanında çeşitli reformlar yapıldı. Hiçbir reform sancısız olmaz. Bunları biliyor ve kabul ediyoruz. Bu değişim ve dönüşüm içinde doktorlarımızla el ele verip, sağlıklı bir yaşam için daha çok çalışmalıyız. Bunu sağlamanın tek yolu da güç birliği yapmaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan Tabipler Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement