Beyşehir'deki Cinayette 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'deki Cinayette 2 Tutuklama

Beyşehir\'deki Cinayette 2 Tutuklama

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi ile ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

06.05.2014 19:43

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi ile ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Beyşehir'in Karaali Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 30 yaşındaki İsa Erdoğmuş, evinin önünde tartıştığı kişi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerden M.I. (45), D.I. (49) ve İ.I. (26), jandarmadaki sorgulamanın ardından bugün Beyşehir Adliyesi'ne çıkarıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında Beyşehir Adliyesi'ne çıkarılan şüphelilerden D.I, "Cinayetin nedeni namus meselesi mi?" sorusuna, "Evet efendim" cevabını verirken, diğer şüpheliler soruları cevapsız bıraktı. Şüphelilerle birlikte cinayette kullanılan av tüfeği de adliyeye getirildi.

Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan sorgulamalarının ardından adam öldürmeye azmettirme suçlamasıyla D.I. ile adam öldürme suçlamasıyla M.I. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İ.I. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, diğer 2 şüpheli tutuklandı. Sağlık kontrolü için Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen cinayet zanlısı M.I, "Pişman mısınız" sorusuna, "Acayip bir şekilde" diye cevap verdi. Şüpheliler, daha sonra Beyşehir Cezaevi'ne götürüldü. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'deki Cinayette 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement