Boğazkale'de Taşıma Yapan Şoförlere Yönelik Seminer Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Boğazkale'de Taşıma Yapan Şoförlere Yönelik Seminer Yapıldı

Boğazkale\'de Taşıma Yapan Şoförlere Yönelik Seminer Yapıldı

Çorum'un Boğazkale İlçesi'nde taşımalı ilköğretim, ortaöğretim öğrencilerini taşıyan şoförlere yönelik eğitim semineri verildi.

04.10.2013 21:41  Güncelleme: 21:40

02.10.2013 tarihinde taşımalı ilköğretim, ortaöğretim öğrencilerini taşıyan şoförlere yönelik eğitim semineri verildi. Seminere Milli Eğitim Müdürü Ali ŞANLI, Jandarma Kd. Baş. Çavuş Muammer ULU, Trafik Memuru Fırat KARABEY ve Servis Şoförlerimiz katıldı.

İlk olarak Milli Eğitim Müdürü Ali ŞANLI: Amaçlarının öğrencilerimizin okullarına öğretim için güvenli bir şekilde gelmelerini ve dönmelerini sağlamak olduğunu, bunu yaparken de titiz bir şekilde gerekli her türlü önlemleri almamız gerektiğini söyledi. Servis şoförlerini kuralara uymaları yönünde uyardı. Amaçlarını kimsenin mağdur olamamasını sağlamak olduğunu belirtti.

Trafik polis memuru Sayın Fırat KARABEY de yetkilerinin olduğu yollarda denetimlerinin sıklaştıracaklarını, kurallara mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattı.

Jandarma Kdm. Baş çavuş Sayın Muammer ULU: Taşıma, trafik ve servis kurallarını Projeksiyon aracılığı ile geniş bir sunum yaptı. Toplantı iyi dilek temennileri ile bitirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boğazkale'de Taşıma Yapan Şoförlere Yönelik Seminer Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement