Boston'da Uzun Oy Kuyrukları - Son Dakika
Güncel

Boston'da Uzun Oy Kuyrukları

Boston\'da Uzun Oy Kuyrukları

Romney'nin seçim sonuçlarını değerlendirmek için üs olarak seçtiği Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde, saatler ilerlemesine rağmen uzun oy kuyrukları dikkati çekiyor.

07.11.2012 01:34  Güncelleme: 09:57

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Mitt Romney'nin seçim sonuçlarını değerlendirmek için üs olarak seçtiği Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde, saatler ilerlemesine rağmen uzun oy kuyrukları dikkati çekiyor.

ABD başkanlık seçimlerinde başkan adaylarının tanıtımlarda 1 oyun bile ne kadar önemli olduğu konusunda yaptıkları uyarılar yankı bulmuş görünüyor. Boston'da havanın kararmasına ve soğuğa aldırış etmeyen çok sayıda Amerikalı, oyunu kullanmak için sırasının gelmesini bekliyor.

Romney'nin seçim sonuçlarını izleyeceği Boston şehrinde oy kuyrukları seçim merkezlerinin dışına taşıyor. Soğuk havanın etkisi ile kuyruklarda yer yer şikayetler duyulsa da, seçmenler oy vermeden eve gitmeyeceklerini söylüyor.

Cumhuriyetçi aday Romney'nin daha önce valilik yaptığı Massachusetts eyaletinin sınırlarında kalan Boston şehri aynı zamanda Barack Obama'nın Demokrat Partisi için de büyük oy potansiyeli barındırıyor.

Eyalette her iki partinin de yüksek oranda oy alması bekleniyor.

Massachusetts eyaletinde oy verme işlemi TSİ 03.00'da sona erecek.

Muhabir: Mücahit Oktay

Yayıncı: Ogün Duru - BOSTON

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boston'da Uzun Oy Kuyrukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement