Bünyan'da kurulacak "Adalet Halk Kütüphanesi"nde son aşamaya gelindi - Son Dakika
Güncel

Bünyan'da kurulacak "Adalet Halk Kütüphanesi"nde son aşamaya gelindi

Bünyan\'da kurulacak "Adalet Halk Kütüphanesi"nde son aşamaya gelindi

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki ceza infaz kurumunda kurulacak "Adalet Halk Kütüphanesi"nde son aşamaya gelindiği belirtildi.

18.06.2021 13:21  Güncelleme: 15:13

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki ceza infaz kurumunda kurulacak "Adalet Halk Kütüphanesi"nde son aşamaya gelindiği belirtildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 29 Mart'ta Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ilk etapta Ankara Sincan ve Kayseri Bünyan'daki ceza infaz kurumlarında kütüphane açma çalışmalarına başlandı.

Bünyan Ceza İnfaz Kurumunda, "Bünyan Adalet Halk Kütüphanesi" olarak hizmet verecek olan kütüphanenin oluşturulmasında son aşamaya gelindi.

Bu bağlamda, İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Konferans Salonunda, cumhuriyet savcıları Ahmet İhsan Koç ve Yahya Dönergöz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürü Aslıhan Uygun, ceza infaz kurumu müdürleri ve öğretmenleri ile İl Halk Kütüphanesi personelinin katılımıyla, atılacak adımların belirlenmesi, iletişim ve iş birliğinin sağlanması amacıyla eş güdüm toplantısı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bünyan'da kurulacak 'Adalet Halk Kütüphanesi'nde son aşamaya gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement