Burdur Başkan Ercengiz'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Burdur Başkan Ercengiz'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Burdur Başkan Ercengiz\'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Başkan Ercengiz'e sürpriz doğum günü kutlamasıBurdur Belediye personeli, bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

10.09.2016 13:39

Başkan Ercengiz'e sürpriz doğum günü kutlaması

Burdur Belediye personeli, bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Burdur Belediyesi hizmet binasındaki bayramlaşma programına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Program sırasında belediye personeli hazırladığı pastayı getirerek Başkan Ercengiz'in doğum gününü kutladı.

Sürpriz kutlamayla duygusal anlar yaşayan Başkan Ercengiz, kutlama için Belediye personeline teşekkür etti. Başkan Ercengiz, "En başında söylediğim şeyi bugün hissetmeye başladım. Biz bir aileyiz. Burdur Belediyesi çalışanları bir aile olarak bugün benim yanımdalar. 44'üncü yaşımdan gün aldım. Bugüne kadar geçen zaman iyisiyle kötüsüyle bana hep iyilikleri gösterdi. Umuyorum bundan sonraki hayatım beklediğim gibi olur" dedi.

Bayramlaşmak için bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, "Arkadaşlar sürpriz yapmışlar çok teşekkür ederim. Burdur Belediyesi olarak yaz dönemini yoğun geçirdik. Güzel çalışmalara imza attık. Bizleri takip eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri ilginin asıl sahibi emekçi çalışanlarımız. Biz burada sevgiyi, saygıyı, arkadaşlığı, iş bölümünü ve naçizane gücümüz yettiğince yönetimi organize etmeye çalışıyoruz. 9 günlük bayram tatilinde sevdiklerinizle keyifli huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

Kutlama programı, Başkan Ercengiz'in belediye personeliyle bayramlaşmasıyla sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Başkan Ercengiz'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement