Bursa Gelin? Baskı Altında Olduğunu Söyleyince Nikah Karakolda Bitti - Son Dakika
Güncel

Bursa Gelin? Baskı Altında Olduğunu Söyleyince Nikah Karakolda Bitti

Bursa Gelin? Baskı Altında Olduğunu Söyleyince Nikah Karakolda Bitti

Bursa'da, evlenmek için merkez Osmangazi İlçesi nikah memurluğuna gelen Ö.Y., nikah memuruna damadın kendisini baskı altına aldığını söyleyerek nikahın iptalini istedi.

12.11.2015 16:14

Bursa'da, evlenmek için merkez Osmangazi İlçesi nikah memurluğuna gelen Ö.Y., nikah memuruna damadın kendisini baskı altına aldığını söyleyerek nikahın iptalini istedi. Nikah memurunun çağırdığı polis tarafından karakola götürülen gelin Ö.Y. ve damat ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa'da kuaförlük yapan 29 yaşındaki Ö.Y., 31 yaşındaki M.K. ile geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandı. Çift, ilişkilerini resmiyete dökmek için Osmangazi Belediyesi Nikah Memurluğu'ndan bugün için gün aldı. Ö.Y: ile M.K. sabah saat 10.00'da nikahin yapılacağı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Osmangazi Belediyesi nikah dairesine geldi. İddiaya göre, nikah öncesi gelin Ö.Y. ile damat arasında tartışma çıktı. Ö.Y. damadın dün gece kendisini dövdüğünü bildirerek, evlenmek istemediğini söyledi. Tartışmanın ardından nikah masasına oturmadan direk memurunun odasına giren Ö.Y. nikah için kendisine baskı yapıldığını ve evlenmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine M.K., "Beni kandırdın. Buraya kadar getirdin. Ben sana bunun hesabını sorarım. yanına bırakmam" diye çıkışması üzerine Ö.Y., evleneceği M.K.'den şikayetci olacağını söyleyerek polis istedi. Bunun üzerine gelen polisler, Ö.Y. ile damat M.K.?yi alarak Merinos Polis Karakoluna götürdü. Birbirlerinden şikayetçi olan Ö.Y. evleneceği M.K.'nin, "Beni kandırdın: buraya kadar getirdin. Ben sana bunun hesabını sorarım. Yanına bırakmam" diyerek tehdit ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis, hakkında "Tehdit" suçundan işlem yaptığı M.K. ile Ö.Y.'yi serbest bıraktı.

İsimleri: M.K. Mehmet Kaçmaz

Ö.Y. Özlem yılmaz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Gelin? Baskı Altında Olduğunu Söyleyince Nikah Karakolda Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement