Bursaspor Başkanı Bölükbaşı Emniyet İçsahaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı Emniyet İçsahaya Çıktı

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı Emniyet İçsahaya Çıktı

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü karması ile Bursaspor karması arasında gösteri maçı yapıldı.

09.04.2015 19:53

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü karması ile Bursaspor karması arasında gösteri maçı yapıldı.

Merinos Stadı'ndan aynanan dostuk maçında Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Güven Timleri kadrosunda, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise Bursaspor karmasında forma giydi. Maç öncesinde konuşma yapan Başkan Recep Bölükbaşı, "Artık olgunları da geçtik veteran olduk. Bugün burada toplanmamızın amacı Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü olması. Nice 170 yıllara. Farklı bir organizasyon. Bursa'da ilk defa böyle bir şey yapıyoruz. Emniyet Müdürlüğü kendi birimleri arasında bir turnuva yaptı. Biz de bugün onların şampiyonlarıyla oynayacağız. Kendi adımıza tekrar eski günlere dönüyoruz" dedi.

Bursaspor Veteranlarında Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Turan, Enver Kumova, Sezer Sezgin, Kemal Güler'in yanı sıra eski futbolculardan Nevzat Dinçbudak, Turan Şen, Taner Ertaş, Beyhan Çalışkan, Fatih Çayla ve Okan Yılmaz, Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve Futbol Okulu Antrenörü Mesut Aldanmaz da forma giydi. Fatih Çayla'nın (3), Okan Yılmaz ve Hakan Cenkçiler'in birer gol kaydettiği maçta Bursaspor karması, Güven Timleri'ni 5-1'lik skorla mağlup etti. Kırmızı-beyazlı ekibin tek golü ise Murat Mete'den geldi.

Müsabakanın ardından Emniyet Müdürü Selami Yıldız, müsabakada forma giyenlere plaket ve madalya takdim etti. Yıldız, Başkan Recep Bölükbaşı'ya ise 16 numaralı Emniyetspor forması hediye etti.

Bu arada Emniyet Müdürü Selami Yıldız, birimler arasında oynanan karşılaşmada şampiyon olan Güven Timleri, ikinci olan Asayiş Şube Müdürlüğü ve turnuvanın üçüncüsü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne plaketlerini verdi. Turnuvada Gol Krallığı unvanını Burak Baytan elde ederken, En Centilmen Takım ödülü ise Kriminal Polis Laboratuarı Müdürlüğü'ne verildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Bölükbaşı Emniyet İçsahaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement