Çanakkale'de 'Paralel Yapı' Şüphelileri İfade Veriyor - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de 'Paralel Yapı' Şüphelileri İfade Veriyor

Çanakkale\'de \'Paralel Yapı\' Şüphelileri İfade Veriyor

Yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu 28 kişinin sorgusu devam ediyor.

27.12.2015 18:55

Yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu 28 kişinin sorgusu devam ediyor.

'FETÖ/PDY örgütü yöneticisi ve üyesi olmak, nitelikli dolandırıcılık, teröre finansman sağlamak, resmi belgede sahtecilik, yardım toplama ve Dernekler Kanunu'na muhalefet' suçlarına yönelik soruşturma kapsamında Çanakkale merkezli olarak İstanbul, İzmir, Aydın, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Antalya, Konya ve Ordu'da dün gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 28 kişi, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından şüpheliler, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yanındaki Spor Salonu'na götürüldü. Geceyi burada geçiren şüpheliler, tek tek Emniyet Müdürlüğü binasına getirilerek ifadeleri alınmaya başlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nin (ÇAGİAD) eski başkanları, emekli öğretmen, doktor, avukat, işadamı ve üniversite öğrencilerinin de aralarında bulunduğu 28 şüphelinin ifadelerinin alınmasının sürdüğü, adliyeye sevk işlemlerinin önümüzdeki salı gününe sarkabileceği öğrenildi. Ayrıca soruşturma kapsamında 18 şüphelinin de arandığı belirtildi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de 'Paralel Yapı' Şüphelileri İfade Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement