Ceftus Toplumsal Başarı Ödülleri İçin Hazırlık Komitesi Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ceftus Toplumsal Başarı Ödülleri İçin Hazırlık Komitesi Biraraya Geldi

Ceftus Toplumsal Başarı Ödülleri İçin Hazırlık Komitesi Biraraya Geldi

Türkiye Araştırmalar Merkezi/ CEFTUS'un 8 Ekim 2017'de organize edeceği 6. yıl dönümü gala gecesi için hazırlıklar devam ediyor.

01.08.2017 16:39

Türkiye Araştırmalar Merkezi/ CEFTUS'un 8 Ekim 2017'de organize edeceği 6. yıl dönümü gala gecesi için hazırlıklar devam ediyor.

8 Ekim akşamı Londra'nın merkezinde yer alan Westminster Park Plaza Otel'de gerçekleşecek olan gala için 31 Temmuz akşamı hazırlık komitesi biraraya geldi.

Toplumumun başarılı isimlerinden oluşan komitede, 2013 yılında Yaşam Boyu Başarı ödülünü almış olan Şefik Mehmet, Hukuk dalında ödül almış olan Sal&Co avukatlık firmasından İbrahim Şal, 2015 yılında Yaşam Boyu Başarı ödülünü alan Mimar İlker Kılıç, 2012'de eğitim dalında ödül alan Eğitimci Ertanç Hidayettin, yine eğitim dalında 2015'te ödül alan Dr Ayla Gol ve 2016'da oldul alan Dr Tunç Aybak, 2015'te yılın başarılı iş adamı ödülünü alan İbrahim Ahmet, yılın Toplumsal Başarı Rol Modeli ödülü alan Ayşegül Yeşildağlar, siyaset dalında 2015'te ödül almış olan Hackney Belediye Meclis Üyesi Mete Çoban, 2015 yılında genç girişimci dalında ödül almış olan restorancı Hakan Gülşen, yılın iş kadını dalında 2014'te ödül alan Ersan&Co firmasından Avukat Serpil Ersan ve 2013 yılında sanat dalında ödül almış olan Ressam Doğan Örs yer aldılar.

Komitede ayrıca CEFTUS'un kurucu komitesinde yer almış olan Mustafa Topkaya, İKA Online şirketinden Direktör Çağrı Türkkorur, CEFTUS Kurucusu ve Direktörü İbrahim Doğuş ve CEFTUS çalışanları bulundu.

İlk kez biraraya gelen komite üyeleri, tanışma kısmından sonra CEFTUS'un 6. yıl dönümü için görüşlerini ve önerilerini dile getirdiler. Gecenin planlamasında önemli görülen ayrıntıların tartışıldığı toplantıda ayrıca 6. Toplumsal Başarı Ödülleri için ilk değerlendirmeler yapıldı. İkinci toplantının ise 19 Eylül 2017 akşamı yapılmasına karar verildi.

CEFTUS Direktörü İbrahim Doğuş toplantı sonrasında yaptığı konuşmada, "Toplumlarımızın CEFTUS'u sahiplenmesini istiyoruz ve bunu şimdi artık daha formal bir hale getiriyoruz." dedi. CEFTUS'un toplumun istek ve ihtiyaçlarına göre şekillendiğini şimdi ise geleceğe dönük daha aktif olarak yapılacağını söyleyen Doğuş toplumun önemli isimlerinin vakitlerini ayırıp CEFTUS'un galası için komitede bulunmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceftus Toplumsal Başarı Ödülleri İçin Hazırlık Komitesi Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement