Çelebi, Antalya Havalimanı İhalesinden Elendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Çelebi, Antalya Havalimanı İhalesinden Elendi

12.04.2007 15:44  Güncelleme: 12:14

Antalya Havalimanı İşletmecilik İhalesinde, İlk Aşama Sonuçlanırken, Çelebi Hava Servisi-viyana Uluslararası Viyana Havalimanı Ortaklığı Elendi.

Antalya Havalimanı işletmecilik ihalesinde, ilk aşama sonuçlanırken, Çelebi Hava Servisi- Viyana Uluslararası Viyana Havalimanı ortaklığı elendi.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri'nde (DHMİ), saat 10.00'da başlayan ihalenin ilk aşaması olan teknik inceleme sona erdi. İhale komisyonu, geçici teminatın usulüne uygun olmadığı ve bazı belgelerde eksik bulunması nedeniyle Çelebi Hava Servisi-Viyana Uluslararası Viyana Havalimanı ortaklığına yeterlilik belgesi vermedi.

Böylece ihalede Fraport-İçtaş ortaklığı ve TAV kaldı. İhale komisyonu, teknik incelemenin ardından başlayan ikinci aşamada, iki teklif sahibiyle ayrı ayrı pazarlığa oturacak.

İhalede, Antalya Havalimanı 1. ve 2. Etap Dış Hatlar Terminalleri, CIP, İç Hatlar Terminali ile bu terminallere ait mütemmimlerin işletme hakkının 17 yıl 3 ay 17 gün kiralanmak suretiyle verilmesi için yarış yaşanıyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çelebi, Antalya Havalimanı İhalesinden Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement