Çılgın Sedat Cihangirsporda - Son Dakika
Güncel

Çılgın Sedat Cihangirsporda

Çılgın Sedat Cihangirsporda

Cihangirspor en büyük taransferi birlik beraberlik geçesinde patlattı

03.12.2011 08:25

Cihangirsporda Birlik beraberlik günü!

Avcılar Cihangir Spor Kulübü, Ezo Restoran'da birlik ve beraberlik yemeği verdi. Gecenin büyük süprisi ise Cihangirspora transfer olan sanatçı çılgın Sedat oldu. Sahnelerden sahalara yeniden dönecek olan Sedat'ın transfer üçreti açıklanmadı. Avcılarlı birçok işadamının gençlere sahip çıkmadığını belirten Cihangirspor Kulüp Başkanı Ergün Çoban, "Amatör kümeden ileriye yükselemeyişimiz, hepimizin suçudur" dedi

Avcılar Cihangir Spor Kulübü; birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Cihangir Spor Kulüp Başkanı ve Cihangir Mahalle Muhtarı Ergün Çoban, CHP Belediye Meclis Üyesi Ekrem Erol, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Çimen, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Bayram Acar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ergün Koçak, TDH İlçe Başkanı Nedim Sukuşu, AGİD Başkan Vekili Erkan Dinçtürk, Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk, Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Ağaoğlu, Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Selçuk Aydoğan, Nevşehirliler Dernek Başkanı Seçkin Özçelik, Mustafa Kemal Paşa Spor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan, Kücükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mehmet Bekiroğlu, Esenyurt Şoförler Odası Başkanı Hakim Akdoğan, Avcılar Balkan Türkleri Dernek Başkanı Hasan Altun, Kızılay Başkan Vekili Ali Ekber Çelik, Avcılar mahale muhtarları ve işadamları da katıldı.

DESTEKLER YETERLİ DEĞİL

Spora hizmet etmek için bu onurlu yola çıktıklarını belirten Cinangirspor Kulüp Başkanı Ergün Çoban, "Amacımız ilk olarak kulübümüzü, hak ettiği lige taşımak. Avcılar'ın kenarında kalmış 3-5 gönüllü arkadaşın kurduğu kulübümüz, her geçen gün büyüyerek, hedeflerine ulaşmak için çaba gösteriyor. Her alanda gelişen Avcılar'da bizim kulübümüz neden gelişmesin? Neden bizim de süper ligde bir takımımız olmasın? Nüfusu 500 bini bulan Avcılar'ın, futbol amatör kümeden ileriye yükselmeyişi, hepimizin suçudur. Bizim birçok işadamımız, maalesef Avcılar gencine sahip çıkmamıştır. Amatör kulüplerde oluşumuzun sebebi, gayet açıktır. Bizim, Bakırköy, Zeytinburnu ve Sarıyer'den neyimiz eksik. Tek eksiğimiz var. Aldığımız destekler yeterli değil" diye konuştu.

DEĞİRMENCİYE TEŞEKKÜR

Ergün Çoban Geceye mazareti dolayısıyla katılamayan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye kulübe yaptığı maddi ve manevi yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman kulübümüze destek verdik. Avcılar Stadyumunda bütün spor kulüplerine yer tahsis etti. Sporcu dostu başkanımıza bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bütün spor kulüplerine malzeme yardımı yapıyorlar. Bizlerde bu yardımları aldık" dedi.

ŞAMPİYONLUĞA ADAY

Cihangirspor Kulüp Başkanı Ergün Çoban, başkan yardımcısı Yunus Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri geceye katılanlara teşekkür ederek, destekler sayesinde kulübün hak etti yere ulaşacağını söyledi. Sporu Avcılar halkına sevdireceklerini de belirten eski futbolculardan Yunus Yıldırım, "Çünkü Avcılar halkı buna layıktır" diye konuştu. Yıldırım, "Çok güzel bir ekip oluşturduk. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla, takımımızı hak ettiği noktaya ulaştıracağız. 1997 yılında kurulan kulüp, birlik ve beraberliği yakalayıp, şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. Yönetim ve taraftarın bütünlüğü sayesinde, 2012 Cihangirspor'un yılı olacaktır" diye konuştu. Gecenin sunumunu ünlü radyocu Kadir Çetin yaptı. Çılgın Sedat'ın sahneye çıkmasıyla, davetliler unutamayacakları bir gece yaşadı.

ÇILGIN SEDAT FUTBOLA GERİ DÖNÜYOR

Gecenin büyük süprisi ise Cihangirspora transfer olan sanatçı çılgın Sedat oldu. Sahnelerden sahalara yeniden dönecek olan Sedat'ın transfer üçreti açıklanmadı. Kulüp Başkan yardımcısı Yunus Yıldırım Çılfın Sedat'ın takıma büyük fayda getireceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çılgın Sedat Cihangirsporda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement