Cumhurbaşkanı Adayı Demirtaş'a Bağış - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Adayı Demirtaş'a Bağış

Cumhurbaşkanı Adayı Demirtaş\'a Bağış

Şanlıurfa’da HDP’li bir grup, Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için düzenlenen dayanışma kampanyasına katılarak Demirtaş’ın banka hesabına para yatırdılar.

05.08.2014 17:43

Şanlıurfa'da HDP'li bir grup, Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için düzenlenen dayanışma kampanyasına katılarak Demirtaş'ın banka hesabına para yatırdılar.

Demirtaş'a destek olmak için toplandıklarını belirten HDP Şanlıurfa İl Başkanı Celalettin Erkmen, "Halkların Demokrasi Partisi olarak farklı şahsiyet, kültürlerden insanlar olarak biz bugün kampanyaya maddi katkı sunmak amacıyla arkadaşımız, Cumhurbaşkanı adayımız Selahattin Demirtaş'ın hesabına para yatırarak katkıda bulunmak istiyoruz. Bizim bu arkadaşımıza güç verenler, bu toplumu sömürenler, ezenler, trilyon sahipleri değil; gerçek emekçilerdir. Gerçek emekçileri temsil edeceğine sonuna kadar inandığımız Selahattin Demirtaş arkadaşımıza çalışmalarından dolayı katkıda bulunmak istiyoruz. Bağış yapmak için Ziraat Bankası'na gelip bağış yaptık" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Adayı Demirtaş'a Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement