Orta Karadeniz bölgesinde iki gündür etkili olan fırtına hasarlara yol açtı. Fırtına nedeniyle Fatsa İlçesi'ne bağlı Bolaman Beldesi'inde deniz kenarında bulunan, 73 yaşındaki Halime ve 75 yaşındaki Şükrü Ergün çiftine ait eve dalgalar zarar verdi.
Fırtınanın etkisiyle yüksekliği 5 metreyi bulan dalgalar, deniz kenarında bulunan evin alt kısmındaki toprağın kaymasına neden oldu. Çökme tehlikesi geçiren evde sabaha kadar bekleyen Erfün çifti, zor anlar yaşadıklarını dile getirdi.
Şükrü Ergün, maddi durumlarının iyi olmadığı belirterek, "Buradan başka kalacak yerimiz yok. Akrabamız da yok. Yetkililerden bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Son yıllarda deniz kıyıya çok yaklaştı. Buraya dalgakıran yapılması için çok istekte bulunduk ama kimse bizi dinlemedi. Çok tedirginiz" dedi.
Halime Ergün ise, "Ev işleriyle uğraşıyordum. Bir ses geldi ve dışarı çıktım. Bir baktım ki evimizin bir bölümünün yıkıldığını gördüm. Yardım edilmezse evimiz yıkılır" diye konuştu. - Ordu/ Fatsa
Son Dakika › Güncel › Dalgalar Sahildeki Eve Zarar Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.