DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması DENİZLİ - Son Dakika
Güncel

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması DENİZLİ

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması DENİZLİ

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması DENİZLİ

27.09.2013 22:11

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması - DENİZLİ

DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması

- DENİB Başkanı Kocasert: "Türkiye olarak artık katma değeri yüksek ürünler üretmek ve markalaşmak zorundayız"

DENİZLİ (AA) - Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Türkiye'nin moda sektöründe katma değeri yüksek ürünlerle markalaşmak zorunda olduğunu söyledi.

DENİB tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'na ilişkin Anemon Otel'de düzenlenen basın toplantısına, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, modacı Neslihan Yargıcı ve Ertan Kayıtken, dizi oyuncusu Wilma Elles ve yarışma koordinatörü Murat Tosunoğlu katıldı.

Süleyman Kocasert, konukların anlamlı bir gün için Denizli'de bulunduklarını ve kentte moda devlerini ağırlayacaklarını belirtti.

Türkiye'nin artık katma değeri yüksek ürünler üretmek ve markalaşmak zorunda olduğunu ifade eden Kocasert, "Ev ve plaj giyiminde düzenlediğimiz tasarım yarışması ile buna katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Modacı Neslihan Yargıcı, geçmişte insanların kazandığı parayla gösteriş amaçlı arabalar aldığını, bugün ise eve yatırım yaptığını söyledi.

Dizi oyuncusu Wilma Elles ise Türkiye'de tekstil sektörünün ön planda olduğunu söyleyerek, "Elbette modanın merkezi Paris ve Milano ancak Türkiye'de de modaya büyük ilgi olduğunu görüyorum. Burada üretim var, bu çok iyi bir şey" diye konuştu.

Dizide canlandırdığı karaktere ilişkin basın mensuplarının sorusunu da yanıtlayan Elles, "İlk zamanlar insanlar bana sadece uzaktan bakıyordu. Bana karşı önyargıları vardı. Beni 'Caroline' gibi zannettiler. Ben bu önyargıları kırmak için ısrarlıyım. İnsanların kafasında oluşan olumsuz düşünceyi yenmek istiyorum. Ben başka bir karakterde insanım. İnsanlar beni daha yakından tanımaya başladılar" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DENİB 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması DENİZLİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement